Sayın; “Türkiye’de Her Hane Halkı Borçlu”

Sayın; “Türkiye’de Her Hane Halkı Borçlu”
MHP il eski Başkanı Vahdet Sayın bu gün MHP il binasında düzenlediği basın toplantısında 25. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

MHP il eski Başkanı Vahdet Sayın bu gün MHP il binasında düzenlediği basın toplantısında 25. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

       21 Mart MHP Kurultayı dönüşünde Mustafa Paksoy’un vefatı nedeniyle adaylığını açıklamayı birkaç gün ertelediğini belirten Sayın, “Bu ülkeyi ve devleti bize canlarını hiçe sayarak bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, rahmete kavuşmuş olan gazilerimizin ve Başbuğ Alparslan Türkeş beyin rahmetle anıyorum. 21 Martta yapılan büyük kurultayımızdan dönerken kaybettiğimiz 12 Şubat İlçe sekreterimiz Mustafa Paksoy rahmetlinin vefatı dolayısıyla Salı günü açıklamayı düşündüğüm bu basın toplantısını ailenin matemi varken bir memnuniyet verici açıklamayı uygun görmediğim için bugüne getirdim” dedi.

MHP Milletvekili aday adayı Vahdet Sayın konuşmasını şöyle sürdürdü; “  Bizler Türkiye sevdalıları 46 yıllık Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev yapanlar 3 hilalin altında toparlanarak bu ülkenin geri kalmışlığını,  yoksulluğunu, işsizliğini bütün problemlerini çözmek için yıllarca mücadele verdik. Bu yolda şehit düşen bütün arkadaşlarımı rahmetle anıyorum.

     7 Haziran’da yapılacak olan seçimde İktidarın şafağı söken Milliyetçi Hareketin üç hilalli bayrağı altında hepimiz birer Ulubatlı hasan gibi, sanki İstanbul’un surlarına bayrağı dikecek ve zaferi birlikte yaşayacağız inşallah. 12 yıldır Türkiye’yi yoksulluğa, yolsuzluğa ve karabasan gibi idare eden insanlar son günlerde bizim muaşeret ettiği gibi birbirlerine girmeye başladılar. Ne kadar büyük suç işlediklerini artık televizyonlarda söylemeye başladılar. Bir büyükşehir Belediye Başkanı yıllardır büyükşehir belediye başkanlığı yapıyor, bir diğeri yıllardır partisinin üst düzey yöneticisi onun ne suçlar işlediğini ben biliyorum. 8 Haziran’da meydanlarda açıklayacağım diyor. Hırsızlıkları, hırsızlara ve yolsuzlukları hakkı yok. Allah sadece kul hakkının affetmem diyor. Bunlar yıllardır kul hakkı yiyerek yürüdüler ve biz milliyetçi Hareket Partisi’nde 21 Mart’ta yapılan büyük kurultay da bir sloganı ağızımıza alarak haykırmaya başladık; “Bizimle Yürü Türkiye”.” Dedi.

vahdet4.jpg

   Sayın; “Ama AKP yıllardır beraber yürüttük biz bu yollarda türküsünü söylüyorlardı, yürüdük değil, Biz beraber yürüttük bu yollarda derken, biz Türk milletine birlikte yürüyelim. Artık o kaos ortamından çıkalım ve artık diğer milletler ailesinde hak ettiğimiz onurlu, saygı gören bir yerimizi alalım. Bugün ekonomi de bahsediyorlar, ben iktisat okudum. Devletin borcu var, özel sektöründe var. Ama şunu söylemiyorlar; hane halkı borcu var. Bugün hangi evin kapısını çalıp misafir olup sorun herkesin en azından kredi kartı borcu var. Birilerine borcu var ve her evin bir sıkıntısı ve problemi var. AKP İktidarı döneminde hanımlar öldürülüyor. Evlerde sıkıntılar var. Hiç bilmediğimiz uyuşturucu tipleri var ve gençleri artık bünyesinde yok etmeye başladı. Bu kadar duyarsız, ruhsuz ve milletinin geleceğini şekillendirme adına hiçbir şey yapmayan hiçbir çalışma yapmayanlar, ama maalesef ülkenin içini boşaltarak ekonomiyi mahvettiler. Hiçbir yatırım yok. Amerika’nın Doları bugün Dünya’ nın her yerinde geçerli, bizim paramızın artık bir değeri de yok. Ama paradan sıfır atmak suretiyle ve kendi adının sanki rumuzla teşrif etmekle birlikte bir bencil bir zihniyet Türkiye’yi uçuruma götürüyor. Hep birlikte 7 Haziran’da MHP’nin her ulaştığı evin tekrarda geçmişte olduğu gibi MHP’yi iktidara taşıyalım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ulaşamayacağı bir belde, köy, mahalle, sokak veya cadde yoktur. Her birimiz kendi arkadaşlarımıza, akrabalarımıza ulaştığımız zaman problemleri çözmememiz için bir sebepte yok. Diğer aday arkadaşlarımı seviyor hepsine başarılar diliyorum” dedi.

vahdet3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum