Saylar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Saylar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak büyük zaferin 93. yıldönümünü kutladı.AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, yayınladığı mesa...

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak büyük zaferin 93. yıldönümünü kutladı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, yayınladığı mesajında, işgale uğramış, büyük zorluk ve yokluklar içerisindeki bir milletin istiklal mücadelesini taçlandıran büyük zaferin 93. yıldönümünün kutlandığını hatırlatarak, “Aziz milletimiz, eşine az rastlanır bir kahramanlık mücadelesi vererek kazandığı bu zaferle, birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini dünyaya bir kez daha göstermiştir. 16 - 17 yaşındaki bir Diyarbakırlıyla İzmirliyi, Sivaslıyla Edirneliyi buluşturan, yan yana şehit düşüren, koyun koyuna yatıran bu vatan sevdası ve bu vatan aşkıdır. Bugün gözleri kapanmış, kalpleri kararmış zihniyet sahiplerine sadece bu örnek bile yeter. Biz, bu coğrafyada birlikte yaşamış, birlikte şehit olmuş, aynı mezarlıklara yan yana gömülmüş bir milletin evlatlarıyız. Bizim coğrafyamızın dünyaya verdiği en büyük mesaj, dil, din, ırk farkı olmaksızın birlikte yaşama mesajı, birlikte yaşama duygusudur.İnanıyorum ki Türkiye, ekonomisiyle, demokrasisiyle ve ordusuyla istikrarını koruyan; uluslararası alandaki ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam edecektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle bu ülkeyi bizlere miras bırakan ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.