Sdp'liler Burger Kıng'i İşgal Etti

Sdpliler Burger Kıngi İşgal Etti
Mersin'de SDP'li bir grup, İstanbul'da bir çocuğun müşteriden artan patatesleri aldığı için dövülmesini protesto etmek amacıyla Burger King şubesini işgal etti. Binanın çatısında uzun süre slogan atan grup, iş yerinin giriş kapısını kapatınca müşteriler

- Mersin'de SDP'li bir grup, İstanbul'da bir çocuğun müşteriden artan patatesleri aldığı için dövülmesini protesto etmek amacıyla Burger King şubesini işgal etti. Binanın çatısında uzun süre slogan atan grup, iş yerinin giriş kapısını kapatınca müşterilerin tepkisiyle karşılaştı.

Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) Mersin İl Başkanlığı'na mensup bir grup, Burger King'in İstanbul Şirinevler'deki şubesinde, bir çocuğun müşteriden artan patatesleri aldığı için dövülmesini protesto etmek amacıyla, firmanın İstiklal Caddesi üzerindeki şubesini işgal etti. Binanın çatısında pankart açarak slogan atan grup, herkesi Burger King ürünlerini boykot etmeye çağırdı. Uzun süre binanın çatısında kalan grup, daha sonra iş yerine inerek içerideki vatandaşlara aynı çağrıda bulundu. Grup sözcüsü Hakan Aktaş, burada bir müşterinin önündeki patatesleri alarak, "Birbirinizin yüzüne bakın, vicdanlarına dokunun. Yediğiniz bu patatesin artıklarını yediği için bir çocuk, bu şubenin müdürü tarafından dövüldü. Bu patates bizim onurumuzdur, herkesi boykota çağırıyoruz" dedi.

Grup daha sonra eylemini iş yerinin kapısının önünde sürdürdü. Kapı önünde açıklama yapan grubun, içeriye attığı patateslerden birinin bir müşterinin kafasına isabet etmesi üzerine gerginlik yaşandı. Gerginlik, dışarıya çıkmakta zorlanan diğer vatandaşların da dahil olmasıyla büyüdü. Tartışma, polisin araya girmesiyle sona ererken, SDP'liler de eylemini bitirerek olaysız olarak ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.