Sedat Onaran Parkı Açıldı

Sedat Onaran Parkı Açıldı
İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor.Son 6 yılda 200’den fazla parkın yapıldığı İzmit’te Turgut Mahallesi’ne de yeni bir park kazandırıldı. İzmit Belediyesi tarafından Turgut Mahallesi...

İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor.

Son 6 yılda 200’den fazla parkın yapıldığı İzmit’te Turgut Mahallesi’ne de yeni bir park kazandırıldı. İzmit Belediyesi tarafından Turgut Mahallesi İsmail Gaspıralı Caddesi’nde yaptırılan ve Mimar Sedat Onaran’ın adı verilen park düzenlenen törenle hizmete açıldı. Parkın açılışını mahalle sakinleriyle birlikte yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Nerede boş bir yer bulsak orasını ya park olarak ya da yeşil alan olarak değerlendiriyoruz. Şimdiye kadar 200’den fazla yeni parkı halkımızın hizmetine sunduk. Bizler için park yapmak kolay. Zor olan park yapacak yer bulamamaktır” dedi.

Doğan, vatandaşlardan 7 Haziran’daki seçimlerde ülkedeki yatırımların ve istikrarın devamından yana oy kullanmalarını da isteyerek ,”Ülkemiz her geçen gün gelişip büyüyor. Eskiden İMF kapılarında uç kuruş borç için dileniyorduk. Bu gün ise biz İMF’ye borç veriyoruz. Ülkeyi istikrarsızlığa sürükleyecek, geçmişteki başarısızlıkları tescillenmiş kişilere güvenmeyin. Bütün çabamız ülkemizin daha da gelişmesi, çocuklarımızın çok daha iyi ortamlarda yaşaması içindir” şeklinde konuştu.

İZMİT BELEDİYESİ’NİN PARK SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.