Sefa: “Futbolumuzla Zevk Vereceğiz”

Sefa: “Futbolumuzla Zevk Vereceğiz”
Aydın 1.Amatör Küme ekiplerinden Aydınspor’un 33 yaşındaki tecrübeli hücum oyuncusu Alper Ethem Sefa, bu sezonun takım içinde ve takım dışında zorlu geçeceğini belirtti.

- Aydın 1.Amatör Küme ekiplerinden Aydınspor’un 33 yaşındaki tecrübeli hücum oyuncusu Alper Ethem Sefa, bu sezonun takım içinde ve takım dışında zorlu geçeceğini belirtti.

Tecrübeli futbolcu, her mevkide en az iki oyuncunun bulunduğuna işaret ederek, sezon sonunda üst üste ikinci kez şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımını taşıyan Alper Ethem Sefa, geçtiğimiz sezonun başında doğan oğlu Mert Efe’nin kendisine uğur getirdiğini söyledi. Altyapısından yetiştiği Aydınspor’da amatör ligde de olsa forma giymekten için mutlu olduğunu anlatan Alper Ethem Sefa, bu sezonun zor olacağını söyledi. Takımda antrenmanlara katılımın üst düzeyde olduğuna işaret eden tecrübeli hücum oyuncusu, “Aydınspor armasının olduğu yerde şampiyonluğun hedef olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu sezon da hedefimiz şampiyonluk. Her mevkide en az iki arkadaşımız var. Takımda güzel bir rekabet var. Bu rekabet bize başarıyı getirecek. Oynadığı futbolla zevk veren bir ekip olacağız. Aydınspor’u sevenleri ve Aydınlıları maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.