Seferihisar’da, Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası Başladı

Seferihisar’da, Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası Başladı
Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen “Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası” kortej yürüyüşüyle başladı. Seferihisar’ı, turnuvaya katılacağı haberini gönderen Brezilyalı ünlü yıldız Roberto Carl...

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen “Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası” kortej yürüyüşüyle başladı. Seferihisar’ı, turnuvaya katılacağı haberini gönderen Brezilyalı ünlü yıldız Roberto Carlos heyecanı sardı.

25-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek futbol turnuvasına Fenerbahçe Spor Okulları, Almanya’dan Hamm, KKTC’den Yeniboğaziçi, Irak’tan Duhok, Şanlıurfa Halfeti, Çanakkale Gökçeada, Diyarbakır Sur, Manisa Soma ve Seferihisar Spor takımları katılıyor. Ayrıca Halfeti’nin Kız Futbol Takımı da Seferihisar Spor kız futbol takımıyla gösteri yapmak için Seferihisar’a geldi.

Tüm ekiplerin katılımıyla gerçekleşen kortej yürüyüşüne Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Diyarbakır Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyit Narin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ROBERTO CARLOS SEFERİHİSAR’A GELİYOR

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki kabul edilen Real Madrid ve Fenerbahçe’nin eski yıldızı, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Ünlü Futbol Adamı Roberto Carlos Seferihisar’daki turnuvaya katılacak. 26 Mayıs Salı veya 27 Mayıs Çarşamba günü Seferihisar’a gelmesi beklenen Roberto Carlos, Akarca Spor Plajı’nda plaj futbol karşılaşmalarını izleyecek.

Turnuvayla ilgili konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Böylesine büyük bir futbol turnuvasını ilk kez yapıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışından 160 genci misafir edeceğiz. Futbol dostlukların kurulmasında çok iyi bir araç. İlk görüşte birbirlerini tanımayan gençlerin, 10 gün sonra gözyaşlarıyla birbirlerine sarılarak ayrıldığını, yıllar geçse de dostluklarının sürdüğünü daha önceki organizasyonlarımızda gördük. Birbirleriyle dost, barış içerisinde yaşayan yeni nesillere katkı koyabilirsek ne muylu bize. Şimdi bu gençler bir hafta boyunca aralarında maçlar yapacaklar, çeşitli etkinliklerde de bir araya gelecekler, dostluk köprüleri kuracaklar. Umuyorum ki çocukların kurduğu bu barış köprüleri büyüklere örnek olur” dedi. Başkan Soyer, 160 misafir genci evlerinde misafir eden Seferihisarlı ailelere de teşekkür etti.

"CARLOS GELECEK HEYECANLIYIZ"

Roberto Carlos’un turnuvaya katılması nedeniyle heyecanlı olduklarını söyleyen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Dünyanın tanıdığı hayran olduğu bir ismi daha Seferihisar’da ağırlayacağımız için mutlu ve heyecanlıyız. Roberto Carlos’a bir dosya hazırladık ve programımıza davet ettik. Çocuklarla ilgili bir turnuva olması dikkatini çekti. Ayrıca plaj futbolunu çok seviyor. Şu an Çarşamba günü katılacak gibi gözüküyor. Salı veya Çarşamba günü kendisini ağırlayacağız. Dört gözle bekliyoruz” dedi.

SEFERİHİSAR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI ÇOCUK FUTBOL TURNUVASI” KORTEJ YÜRÜYÜŞÜYLE BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.