Şehide gözü yaşlı veda

Şehide gözü yaşlı veda
Siirt'te teröristlerin Eruh yolu üzerindeki Kayaboğazı Köyü yakınlarında askeri konvoyun geçişi sırasında yola tuzakladıkları patlayıcıcının infilak...

Siirt'te teröristlerin Eruh yolu üzerindeki Kayaboğazı Köyü yakınlarında askeri konvoyun geçişi sırasında yola tuzakladıkları patlayıcıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Osman Yıldırım memleketi Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Osman Yıldırım için Merkez Nur Camiinde ikindi namazına müteakiben tören düzenlendi. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan annesi Ayşe ve kardeşi Fatih Yıldırım, "Hakkımızı helal ediyoruz, mis kokulu oğlum" diye ağıt yaktı. Şehidin babası Demirhan, kız kardeşleri Mürüvet ve Fatma Yıldırım ise metanetlerini dik durarak korudu. İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu bir süre askerlerin omzunda taşındıktan sonra top arabasına kondu. Tören geçişinin ardından şehidin naaşı Yahşihan ilçesinde bulunan aile mezarlığına defnedildi.

Törene, Vali Mustafa Mehmet İlker Haktankaçmaz, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, Abdullah Öztürk, şehidin yakınları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehide gözü yaşlı veda

Şehide gözü yaşlı veda

Şehide gözü yaşlı veda

Şehide gözü yaşlı veda

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.