Şehidin annesi oğlunun fotoğrafına, babası tabutuna sarılarak ağladı

Şehidin annesi oğlunun fotoğrafına, babası tabutuna sarılarak ağladı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde 31 Ocak'ta terör örgütü PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Jandarma...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 31 Ocak'ta terör örgütü PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur'un naaşı, cenaze töreni öncesi Adana'daki baba ocağına getirilerek helallik alındı. Şehidin annesi oğlunun fotoğrafına, babası ise tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Şırnak'ta düzenlenen askeri törenin ardından dün akşam hava yolu ile Adana'ya gönderilen şehidin naaşı, bugün ilk olarak Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Türk bayrakları ile donatılan sokağa getirilen şehidi, burada ailesi ve çok sayıda seveni karşıladı. Anne Sevim Buğur, cenaze aracının önündeki oğlunun fotoğrafını severek, "Kuzum" diye ağıt yaktı. Baba Hamit Buğur ise oğlunun tabutuna başını yaslayarak gözyaşlarına boğuldu. Şehidin ağabeyleri Mehmut ve Onur Buğur'un ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, konvoy eşliğinde Sabancı Merkez Camisi'ne götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.