Şehit aileleri darbeciler için idam cezası istedi

Şehit aileleri darbeciler için idam cezası istedi
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından düzenlenen demokrasi nöbetinde darbe girişiminde bulunanlar için idam cezası verilmesi için imza...

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından düzenlenen demokrasi nöbetinde darbe girişiminde bulunanlar için idam cezası verilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinde darbecilere idam cezası gelmesi için imza kampanyası başlatan Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, "Nevşehirliler bu hainlerin idam ile cezalandırılmasını istiyor biz de onların hislerine tercüman olmak istedik" dedi. Çiftçi, "Vatanımıza 15 Temmuz darbesini gerçekleştirmeye çalışan vatan hainlerinin idam edilmesini istiyoruz. Bunlar terör örgütüdür. Nevşehirliler bu hainlerin idam edilmesini istiyor. Biz de onların hislerine tercüman olduk ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği olarak imza kampanyası başlattık. FETÖ terör örgütünün başı Fetullah Gülen ve örgüt üyelerinin idam edilmesini istiyoruz. Hükümetimizden, Cumhurbaşkanımızdan ve meclisimizden bu kararı bir an önce almalarını istiyoruz. Halktan büyük destek var. Kampanya hafta sonuna kadar devam edecek" diye konuştu.

Şehit aileleri darbeciler için idam cezası istedi

Şehit aileleri darbeciler için idam cezası istedi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.