Şehit Ateşi Kastamonu’ya Düştü

Şehit Ateşi Kastamonu’ya Düştü
- Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru İlker Narin’in Taşköprü ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.Diyarbakır merkez...

- Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru İlker Narin’in Taşköprü ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçe merkezinde yoldan geçen polis otosuna teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru İlker Narin’in babası Selim Narin acı haberi aracına binmek üzereyken aldı. Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Selim Narin olduğu yere yığıldı. Baba Selim Narin’in düştüğünü gören vatandaşlar durumu emniyet güçlerine ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri acılı babayı teselli etmeye çalıştı. 112 ekipleri tarafından ambulans içerisine alınan acılı baba sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayı haber alan Vali Şehmus Günaydın, acılı babanın yanına giderek baba Narin’i teselli etmeye çalıştı.

Şehidin cenazesi, Diyarbakır Emniyeti’ndeki törenin ardından Taşköprü ilçesindeki baba ocağına getirilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.