Şehit ateşi Kırıkkale’ye düştü

Şehit ateşi Kırıkkale’ye düştü
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü üyeleriyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özel Harekatçı...

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü üyeleriyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özel Harekatçı Yusuf Alsancak'ın Kırıkkale'deki baba ocağına ateş düştü.

Şehit Uzman Çavuş'un 5 gün önce doğum günü olduğu öğrenildi.

Acı haberin ardından Şehit Uzman Çavuş Alsancak'ın yakınları babası Ali Alsancak'ın evine akın ederken, şehit evine ve çevresine Türk bayrakları asıldı. Şehidin babası Ali Alsancak ve anne Gülseren Alsancak'ın cenaze töreni için Diyarbakır'a gittiği öğrenildi.

5 GÜN ÖNCE DOĞUM GÜNÜNÜ SUR'DA KUTLADI, ANNESİ OĞLUNA BARDAK VE YASTIK YAPTIRDI

Şehit Uzman Çavuş'un 5 gün önce doğum gününü şehit olduğu Sur'da kutladığı ortaya çıktı.

5 Şubat'ta doğum günü olan Şehit Özel Harekatçı Alsancak'ın, kendi adına ait sosyal medya hesabında "Sur'da Doğum Günü Yapmak da Varmış" ifadesini kullanması tüm sevenlerini derinden yaraladı. Anne Gülseren Alsancak'ın, 5 gün önce doğum günü olan ve 1 hafta sora eve gelecek oğlunu üzerinde resmi bulunan bir yastık ve bardak yaptırarak karşılamaya hazırlandığı ortaya çıktı. En son dün akşam saatlerinde mesaj ile oğluyla görüşen anne Alsancak'ın sağlık durumunun iyi olmadığı öğrenildi.

"ONDAN GERİYE BU YASTIK VE BARDAK HATIRA OLARAK KALDI"

Öte yandan şehit Yusuf Alsancak'ın amcasının kızı Ebru Alsancak, annesinin 5 gün önce özel olarak yaptırmış olduğu yastık ve bardağı göstererek, "Annesi oğlunun bir hafta sonra geleceği için çok heyecanlıydı. Fakat şehit haberi bizleri derinden üzdü. Annesi en son cep telefonuyla mesajlaşmış. Fakat yazdığı kelimelerden oğlunun olmadığını anlamış. Ondan bize yaptırılan bu yastık ve bardak hatıra olarak kaldı" dedi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özel Harekatçı Yusuf Alsancak, bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Nur Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Şehit Alsancak'ın naaşı Kırıkkale Şehitliği'ne defnedilecek.

Şehit ateşi Kırıkkale’ye düştü

Şehit ateşi Kırıkkale’ye düştü

Şehit ateşi Kırıkkale’ye düştü

Şehit ateşi Kırıkkale’ye düştü

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.