Şehit ateşi Yozgat’a düştü

Şehit ateşi Yozgat’a düştü
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde dün akşam saatlerinde marketten ekmek aldıktan sonra iftar için evine girmek üzereyken terör örgütü PKK tarafından pusuya...

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde dün akşam saatlerinde marketten ekmek aldıktan sonra iftar için evine girmek üzereyken terör örgütü PKK tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen Uzman Çavuş Erdem Ünal'ın acısı memleketi Yozgat'a düştü.

Şehidin acı haberi Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Çayözü köyündeki yakınlarını yasa boğdu. Şehit Uzman Çavuş Erdem Ünal'ın Çayözü köyünde oturan annesi Kadriye Ünal'a da acı haber verildi. Ünal'ın oturduğu ev ve köyün girişine Türk bayrakları asıldı.

Şehit Uzman Çavuş Erdem Ünal'ın, küçük yaşta yetim kaldığı ve annesi tarafından büyütüldüğü öğrenildi. Şehidin 17 yıllık uzman çavuş olarak devletine hizmet ettiğini söyleyen Köy Muhtarı Kazım Yıldız, "Küçük yaşta şehidimiz yetim kaldı. Annesi ve amcaları tarafından büyütüldükten sonra uzman çavuş olarak göreve başladı. 17 yıldır vatanına görev yapıyordu. 2 yıldır da Diyarbakır'da görev yapmaya başlamıştı. Dün iftar saatine yakın bir zamanda marketten ekmek alıp evine girmek üzereyken teröristlerce silahlı saldırıya uğramış ve şehit olmuş. Çok iyi ve yardımsever bir kişiydi" dedi.

Şehit Erdem Ünal'ın evli olduğu ve Eylül ile Hira isminde iki kızı olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin bugün öğle namazına müteakiben Çayözü köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.

Şehit ateşi Yozgat’a düştü

Şehit ateşi Yozgat’a düştü

Şehit ateşi Yozgat’a düştü

Şehit ateşi Yozgat’a düştü

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.