Şehit Cumhuriyet Savcısı İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Şehit Cumhuriyet Savcısı İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, İstanbul’da şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için gıyabi cenaze kılındı.İkindi namazına müteakip Şehit Cumhuriyet Savcısı Meh...

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, İstanbul’da şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için gıyabi cenaze kılındı.

İkindi namazına müteakip Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi cenaze namazı Yeni Pınar Cami’inde kılındı.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, “Yaşanan bu üzücü olayı kınıyoruz. Seçim arifesinde ülkenin huzuru ve barışıyla, güvenliğiyle oynamak isteyen şer odakları yine devrede. Allah bunlara fırsat vermesin, Allah ülkemizin huzurunun bozulmasına fırsat vermesin. İnşallah selametli bir şekilde bu seçim sürecide geçireceğiz. Milletimiz bu hesaplara hiç tevessül etmedi ve fırsat vermedi. İnşallah bundan sonrada vermeyecektir. Ne yazık ki bu menfur olayları gerçekleştirenler bu ülkemin, milletin basiretini anlamış değiller. Millet onlara asla pirim vermeyecektir. Şehit edilen Cumhuriyet savcımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Genç basın açıklaması yaparak, “Adliyeye cübbeyle girip savcı vuracak kadar gözü dönmüş teröristleri ve terör örgütüne tek kelime edemeden, teröristlere eylemci diyen, teröristlerin paylaştığı savcımızın başına dayanan silahlı fotoğrafını manşetlerine çeken eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşan malum medyayı kınıyoruz. Terörü lanetliyoruz. Terör insanlık suçudur. Bunu en yüksek sesle haykırmak AK Gençliğin boynunun borcudur” dedi.

AK PARTİ ADIYAMAN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN, İSTANBUL’DA ŞEHİT EDİLEN CUMHURİYET SAVCISI MEHMET SELİM KİRAZ İÇİN GIYABİ CENAZE KILINDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.