Şehit Mehmet Yalçın Nane’nin Adı İlkokula Verildi

Şehit Mehmet Yalçın Nane’nin Adı İlkokula Verildi
Kilis’in Elbeyli ilçesi Dağ Hudut Karakolu’na IŞİD Terör Örgütü kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin adı, doğum yeri olan Arıl mahallesinde 12 derslikl...

Kilis’in Elbeyli ilçesi Dağ Hudut Karakolu’na IŞİD Terör Örgütü kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin adı, doğum yeri olan Arıl mahallesinde 12 derslikli ilkokula verildi.

Arıl Mahallesi ilkokuluna “Şehit Mehmet Yalçın Nane” isminin verilmesine ilişkin onay Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya tarafından bugün imzalandı.

Şehit Mehmet Yalçın Nane adının Arıl mahallesindeki ilkokula verilmesini değerlendiren Vali Yerlikaya, “Tüm şehitlerimizin manevi huzurlarında eğiliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimize olan saygı ve hürmetin bir gereği olarak isimlerini yaşatmak arzusundayız. Şehidimizin ailesinin de uygun görüşleriyle şehidimizin adını doğum yeri olan Arıl Mahallemizdeki ilkokula veriyoruz. Buradan yetişecek yavrularımız rahmetli şehidimiz gibi vatan-millet bilinciyle yetişerek, ilimizi ve ülkemizi daha müreffeh günlere ulaştıracaklardır. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.