Şehit Polis Memuru Tanju Sakarya Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Şehit Polis Memuru Tanju Sakarya Son Yolculuğuna Uğurlanıyor
Şanlıurfa’da teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Tanju Sakarya için Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına...

Şanlıurfa’da teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Tanju Sakarya için Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit ailesine başsağlığı dileyen Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Tanju Sakarya’nın naaşı, cenaze namazının ardından meslek arkadaşlarının omzunda bir süre taşındı. Şehit Sakarya’nın eşi Fatıma Sakarya, şehidin naaşının başına gelerek, “Söyleyin onlara; bu vatandan bir karış toprak alamayacaklar. Bakın benim şehidim burada dimdik yatıyor. Şehidime arkadan kalleşçe saldırdılar” ifadelerini kullandı. Şehit Tanju Sakarya, Cebeci Şehitliği’nde toprağa verilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.