Şehit Savcı Kiraz İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Şehit Savcı Kiraz İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
İstanbul Çağlayan Adliyesinde DHKP-C’li iki terörist tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için Antalya Muratpaşa Cami’nde öğle namazına müteakiben gıyabi cenaze namazı kılındı.İstanbul Çağ...

İstanbul Çağlayan Adliyesinde DHKP-C’li iki terörist tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için Antalya Muratpaşa Cami’nde öğle namazına müteakiben gıyabi cenaze namazı kılındı.

İstanbul Çağlayan Adliyesinde DHKP-C’li teröristlerce şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz için Antalya Muratpaşa Cami’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Teröre ve teröre destek verenlerin lanetlediklerini dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, yapılan saldırıyı sadece savcıya değil, aynı zamanda Türk yargısına, Türk demokrasisine ve tüm vatandaşlara yapılmış bir saldırı olduğunu kaydetti.

İl Başkanı Sümer, "Adliye’ye cübbeyle girip savcı vuracak kadar gözü dönmüş teröristlerin ve terör örgütüne tek kelime edemeden teröristlere eylemci diyen, eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşan malum medyayı kınıyoruz.Terörü lanetliyoruz. Terör insanlık suçudur, bunu en yüksek sesle haykırıyoruz. Savcımızı ne yazık ki hain bir terör saldırısı sonucu kaybettik.Yaşanılan bu kalleş saldırıdan dolayı milletimizin başı sağ olsun. Bu yaşanan saldırı bizi derinden etkiledi. Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet ailesine ve tüm sevdiklerine metanet diliyorum" dedi.

Terörün şekli, dili, dini, ırkı ve nedeni olmadığını ifade eden Sümer, şunları kaydetti:

"Savcımıza karşı ve yaşanılan bütün terörü lanetliyorum. Teröre destek veren, terörü tetikleyen, medya, sanatçı, sivil toplum örgütlerini, suçu ve suçluyu öven kim varsa lanetliyoruz. Ve bu kalleş saldırıyı yapanları, yaşanılan terör saldırısını tetikleyen, destekleyen kimler varsa hepsinin gerekli şekilde cezalandırılması için gerekli suç duyurularında bulunacağız."

İSTANBUL ÇAĞLAYAN ADLİYESİNDE DHKP-C'Lİ İKİ TERÖRİST TARAFINDAN ŞEHİT EDİLEN SAVCI MEHMET SELİM KİRAZ İÇİN ANTALYA MURATPAŞA CAMİ’NDE ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.