Şehit Üsteğmen Malatya’da Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Şehit Üsteğmen Malatya’da Son Yolculuğuna Uğurlanıyor
Şırnak’ta PKK’lı teröristlerce şehit edilen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, memleketi Malatya’da son yolculuğuna uğurlanıyor.Malatya Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine, Çevre ve Şehircilik Ba...

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerce şehit edilen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, memleketi Malatya’da son yolculuğuna uğurlanıyor.

Malatya Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekilleri, CHP Milletvekilleri ile üst düzey askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma Namazı sonrası kılınacak cenaze namazı sonrasında şehit üsteğmen Tanrıverdi ebediyete uğurlanacak. Tören öncesi Bakan Güllüce, şehit ailesinin yanına gelerek aileye başsağlığı diledi. Anne Gafüre Tanrıverdi, Bakan Güllüce’ye “Vatan sağolsun, bir oğlum olsa yine askere gönderirim” diye acısını dile getirdi.

Şehidin ağabeyi Cengiz Tanrıverdi, kardeşinin askeri üniformasını giyerken, diğer kız kardeşleri de şehit üsteğmenin şapka ve üniformalarını giydi. Zaman zaman sinir krizleri geçiren şehit yakınlarına sağlık görevlileri müdahale ediyor.

ŞEHİT ÜSTEĞMEN İBRAHİM TANRIVERDİ'NİN KARDEŞLERİ, ŞEHİDİN ÜNİFORMALARINI GİYDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.