Şehitkamil Belediyesi Halk Sağlığına Büyük Önem Veriyor

Şehitkamil Belediyesi Halk Sağlığına Büyük Önem Veriyor
Halk sağlığına büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde bulunan plastik ve pedallı çöp konteynırlarını doğal ilaçlarla yıkayarak, hem dezenfektesini yapıyor hem de vatandaşları mikrop ve haşerelere karşı koruyor. Uygulamadan memnun kalan vat

- Halk sağlığına büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde bulunan plastik ve pedallı çöp konteynırlarını doğal ilaçlarla yıkayarak, hem dezenfektesini yapıyor hem de vatandaşları mikrop ve haşerelere karşı koruyor. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.

Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü konteynır yıkama ve dezenfekte ekibi sokak sokak dolaşarak, caddelere bırakılmış çöp konteynırlarını insan sağlığına zararsız olan doğal ilaçlarla yıkayarak, dezenfektesini yapıyor. Böylelikle çöp konteynırlarını kullanan vatandaşlar mikrop ve haşerelerden karşı korunmuş oluyor. Her gün yüz adet konteynırı temizleyip dezenfekte eden ekipler, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Ayrıca Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların sağlığı açısından kentin değişik bölgelerinde bulunan eski çöp konteynırların yerine, kapaklı, pedallı ve plastik konteynırlar yerleştiriyor.

Yapılan çalışmalardan memnun kaldığını ifade eden vatandaşlar şunları söyledi:

“Şehitkamil Belediyemizin çöp konteynırlarında yapmış olduğu dezenfekte çalışmalarından dolayı memnunuz. Burada insanlarımız çöp konteynırlarına çöplerini bırakırken mikrop ve haşereler bulaşmaması için bu tür çalışmaları her zaman olumlu buluyoruz. Halk sağlığına önem veren Şehitkamil Belediyemiz bizlerin her hangi bir sorunla karşılaşmamamız için elinden gelen gayreti gösteriyor. Yapılan bu çalışmalardan dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞINA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.