Şehitkamil’de Kutlu Doğum Semineri

Şehitkamil’de Kutlu Doğum Semineri
Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlere, “Kutlu Doğum” etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in (s.a.v) hayatından kesitler sunularak...

Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlere, “Kutlu Doğum” etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in (s.a.v) hayatından kesitler sunularak seminer verildi. Seminer öncesi Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim çocuklar, kısa bir gösteri düzenledi.

Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nde “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri çerçevesinde bayanlara yönelik gerçekleştirilen seminere, Şehitkamilli bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Seminer öncesi, Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim çocuklar, ezgi ve ilahiler seslendirdiler. Çocukların birer hadis ve ayet okumasıyla seminer devam etti. Daha sonra Şehitkamil ilçe Müftülüğünde görevli Kuran Kursu hocası Gül Filiz Yılmaz, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) Kur’an-ı Kerim’den okuduğu ayetlerle hayatından kesitler sunarak, “Allah, Kur-an-ı Kerim’de Peygamberimizi, bize, bir müjdeci, kendisine tabi olasınız, onu aziz kılmamızı ve kendimizden ve nefsimizden daha üstün tutmamızı istiyor” dedi.

Kuran Kursu hocası Gül Filiz Yılmaz daha sonra, Peygamber Efendimizin peygamberlik döneminde yaşamış olduğu sıkıntı ve hayatından kesitler sundu.

Seminerin kendileri açısından olumlu geçtiğini dile getiren bayanlar, “Bugün Şehitkamil Belediyemizin destekleriyle, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kuran Kursu hocası tarafından Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sunularak seminer verildi. Böylesine anlamlı bir etkinliğe katılmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ayrıca Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören çocuklarımız da, bugün bizlere güzel bir etkinlik düzenledi. Hocalarımız çocuklarımıza eğitimleri ve bu tür sosyal etkinlikler çerçevesinde önemli bilgiler sunuyorlar. Bugünde onların sergiledikleri performanslar bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizlere böylesine anlamlı etkinlikler düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.