Şehitkamil’de Mahalleler Tek Tek Asfaltlanıyor

Şehitkamil’de Mahalleler Tek Tek Asfaltlanıyor
Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde ihtiyaç görülen yerlerde sıfır asfalt çalışması...

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde ihtiyaç görülen yerlerde sıfır asfalt çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfaltsız yol bırakmıyor.

Şehitkamil ilçesini yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, yaptığı sıfır asfalt çalışmalarıyla vatandaşların da memnuniyetini kazanıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarını hız veren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde bozuk ve tahrip olmuş yollarda sıfır asfalt çalışması yaptı. Yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten Selahattin Eyyubi Mahalle Muhtarı Cuma Kurtoğlu; “Bugün mahallemizde sıfır asfalt çalışması yapılıyor. Yapılan yollarla birlikte mahallemiz daha iyi bir görünüme kavuştu. Yollarımız çökmüş durumda olduğundan vatandaşlarımız çok sıkıntı yaşıyorlardı. Ancak sıfır asfalt çalışmamızla birlikte yol sıkıntımız giderilmiş oldu. Selahattin Eyyubi Mahallemizde gereken tüm hizmetler yapılıyor. Mahallemize yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.