Şehitkamil’de Yaz Spor Okulu Kayıtları Start Alıyor

Şehitkamil’de Yaz Spor Okulu Kayıtları Start Alıyor
Şehitkamil Belediyesi Başkanlığı’nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulları bu yılda basketbol, badminton, futbol, halkoyunları, temel jimnastik, satranç ve yüzme branşlarında binlerce...

Şehitkamil Belediyesi Başkanlığı’nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulları bu yılda basketbol, badminton, futbol, halkoyunları, temel jimnastik, satranç ve yüzme branşlarında binlerce sporcu öğrenciye eğitim verecek. 8 Haziran 2015 tarihinde başlayacak olan spor okulu kurs kayıtları 18 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

Bünyesinde açmış olduğu yaz ve kış spor okullarıyla her yıl binlerce öğrenciye sportif eğitim veren Şehitkamil Belediyesi, 2014 -2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın tamamlanmasıyla birlikte start alacak olan Yaz Spor Okulları’nda 7 farklı branşta uzman eğitmenler eşliğinde sportif eğitim faaliyetlerini sürdürecek. Basketbol, badminton, futbol, halkoyunları, temel jimnastik, satranç ve yüzme branşlarında eğitimlerin verileceği yaz spor okullarında kayıt kabul süreci 8 Haziran 2015 tarihinden itibaren start alacak.

Yaz Spor Okulları süreciyle ilgili açıklamada bulunan Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, 8 Farklı tesiste, 7 farklı branşta yaz spor okulu eğitimlerini konularında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştireceklerini belirtti. Alati, açıklamasında, “Şehitkamil Belediyesi Geleneksel Yaz Spor Okulları kayıt kabul süreci bu yıl 8 Haziran 2015 Pazartesi gününden itibaren start alacak. Basketbol, badminton, halkoyunları, temel jimnastik branşlarında kayıt kabulleri Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde, futbol branşında Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda, Satranç branşında, Şehitkamil Belediyesi Satranç Eğitim Merkezi’nde ve yüzme branşında Alleben Yüzme Havuzları’nda gerçekleştirilecek. Farklı seans ve saat seçeneklerine göre planlanan Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitim müfredatında sporcu öğrencilerimizin sosyal ve manevi gelişimlerine katkı sağlayacak bir çok etkinlik ve aktivite yer alacak. Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarına tüm öğrencilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

"7’den 70’e bilgiden beceriye" sloganı ile yılın 365 gün modern tesislerde spor yapmak isteyen Gazianteplilere kapılarını açan Şehitkamil Belediyesi’nde, öğrencilere yönelik yaz spor okulu faaliyetleri dışında yetişkinlere yönelik sportif eğitim faaliyetleri de yaz dönemi içerisinde devam edecek. Step, aerobik, fitness, pilates, zumba ve jimnastik branşlarında eğitimlere devam edecek olan Şehitkamil Belediyesi Spor Merkezleri’ne kayıt yaptırmak isteyen beyler ve bayanların ikamet ettikleri bölgeye en yakın spor merkezine şahsen müracaat etmeleri yeterli olacak.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI’NCA HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN YAZ SPOR OKULLARI BU YILDA BASKETBOL, BADMİNTON, FUTBOL, HALKOYUNLARI, TEMEL JİMNASTİK, SATRANÇ VE YÜZME BRANŞLARINDA BİNLERCE SPORCU ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERECEK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.