Şehitkamil’den Şehit Mehmet Yalçın’a Vefa

Şehitkamil’den Şehit Mehmet Yalçın’a Vefa
Kilis’in Elbeyli ilçesindeki karakola Suriye bölgesinde bulunan IŞİD terör örgütü tarafından ateş açılması sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin ismi, Şehitkamil Belediyesi tarafından doğu...

Kilis’in Elbeyli ilçesindeki karakola Suriye bölgesinde bulunan IŞİD terör örgütü tarafından ateş açılması sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin ismi, Şehitkamil Belediyesi tarafından doğum yeri olan Arıl Mahallesi’nde bulunan Sosyal Tesise verilerek, sonsuza kadar yaşatılacak.

IŞİD terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Mehmet Yalçın Nane, son yolculuğuna memleketi Gaziantep’in Arıl Mahallesi’nde uğurlanmıştı. Şehitkamil Belediyesi, Şehit Mehmet Yalçın Nane’nin ismini yaşatmak adına, doğum yeri olan Arıl Mahallesi’nde bulunan Şehitkamil Belediyesi’ne ait Sosyal Tesise Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane ismi verildi. Böylelikle Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin ismi sonsuza kadar yaşatılmış olacak. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hain saldırı sonucu üzüntülerini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde IŞİD terör örgütü tarafından Kilis’in Elbeyli ilçesinde bulunan karakola düzenlenen hain saldırı sonucu şehit edilen Astsubay Mehmet Yalçın Nane’yi rahmetle anıyorum. Böyle bir saldırıyı düzenleyen IŞİD terör örgütünü lanetliyorum. Şehitkamil Belediyesi olarak, şehidimizin ismini sonsuza kadar yaşatmak adına doğum yeri olan Arıl Mahallesindeki Sosyal Tesisimize Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane ismini verdik. Böylelikle şehidimizin ismi doğum yeri olan Arıl Mahallesi’nde daima anılacak. Ben tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.