Şehitler İçin Birlik Ve Beraberlik Yürüyüşü

Şehitler İçin Birlik Ve Beraberlik Yürüyüşü
Eskişehir’de sosyal medya üzerinden bir araya grup, terör olaylarında şehit düşenler için birlik ve beraberlik yürüyüşü düzenledi.Sosyal medya üzerinden bir araya gelen grup, Üniversite Caddesi üzerin...

Eskişehir’de sosyal medya üzerinden bir araya grup, terör olaylarında şehit düşenler için birlik ve beraberlik yürüyüşü düzenledi.

Sosyal medya üzerinden bir araya gelen grup, Üniversite Caddesi üzerindeki alışveriş merkezi önünde buluşarak yürüyüşe başladı. Terör karşıtı sloganlar atan grup üyeleri, ellerindeki Türk bayrakları ile İsmet İnönü ve Hamamyolu caddelerinden Hava Şehitliği’ne kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında asker kıyafeti giyen çocuklar ilgi çekti. Grubun sloganlarını ve yürüyüşünü gören bazı sürücüler, eyleme korna çalarak eşlik etti. Hava Şehitliği önüne gelen grup, burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuduktan sonra birlik ve beraberlik göstergesi olarak birbirine sarıldı. Şehitler için dua etmelerinin ardından grup adına basın açıklaması yapan Murat Şahan, yürüyüşün siyasi amaç taşımadığını belirtti. Şahan, “Biz geçtiğimiz hafta yola çıktığımızda dedik ki, bu millet kardeş olduğunu tekrar hatırlayacak, bu millet vatanına sahip çıkacak dedik. Siyasetten uzak durduk. Millet siyasetten üstündür. Biz millet olarak her şeyden herkesten üstünüz, bu vatanı gerektiğinde canımızla kanımızla müdafaa etmeyi biliyoruz. Biz bunu bir günlük değil, dalgalar halinde büyüterek amaçladık. Tüm Türkiye birlik olduğunu, kardeş olduğunu tüm dünya görecek” dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından olaysız olarak dağıldı.

ESKİŞEHİR’DE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BİR ARAYA GRUP, TERÖR OLAYLARINDA ŞEHİT DÜŞENLER İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.