Şehitlikteki Musluklardan Ne İstediler ?

Şehitlikteki Musluklardan Ne İstediler ?
Manisa’da, Çanakkale Şehitlik Anıtı bahçesindeki çeşmelerde bulunan 44 adet musluk, yaşları 15’ten küçük üç çocuk tarafından çalındı.Manisa’da yaşanan olay, dün akşam 22.45 sıralarında Çanakkale Şehit...

Manisa’da, Çanakkale Şehitlik Anıtı bahçesindeki çeşmelerde bulunan 44 adet musluk, yaşları 15’ten küçük üç çocuk tarafından çalındı.

Manisa’da yaşanan olay, dün akşam 22.45 sıralarında Çanakkale Şehitlik Anıtı’nda meydana geldi. Şehitlik anıtı bahçesindeki çeşmelerde bulunan 44 adet musluğu, yaşları 15’ten küçük üç çocuk çaldı. Olay, devriye gezen polis ekiplerinin çocukların şüpheli tavırlarını görmesi üzerine ortaya çıktı. Devriye ekipleri, iki çocuğu yakalarken, bir çocuk ise kaçtı. Yakalanan çocuklar çaldıkları musluklar ile olay yerine getirildi. Daha sonra çocuklar kimlik tespiti yapılmak için Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şubeye götürüldü.

Gerçekleşen olayla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi şikayetçi olmazken, olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, manevi değeri olan şehitlikte yapılan hırsızlığı kınadı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.