“Şehrimiz Kültür ve Sanatın, Şiirin Başkentidir.”

“Şehrimiz Kültür ve Sanatın, Şiirin Başkentidir.”
Kahramanmaraş – Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlarından Tural Şahbazlı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 2. Kitap ve Kültür Fuarını değerlendirdi.

Azerbaycan Ankara  Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Öğrenci Temsilcisi , Zengin Azerbaycan Uğrunda Mücadele İçtimai Birliği Türkiye Temsilcisi , İNDEX Kahramanmaraş Temsilcisi , Kahramanmaraş – Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlarından Tural Şahbazlı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 2. Kitap ve Kültür Fuarını değerlendirdi.

İlk önce Vuslat Tv’nin canlı yayın konuğu olan, daha sonra TRT’ye ve Maraş Aktif Haber sitesine değerlendirme yapan Şahbazlı: “Kahraman Şehrimiz kültür ve sanatın, şiirin başkentidir.”

Geçen sene Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Düzenlenen Kitap ve Kültür Fuarının her ilkin olduğu gibi bazı eksiklikleri tabii ki vardı. Amma bu seneki Fuar çok mükemmel düzenlenmiş.

Şahbazlı: “Geçen sene Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Düzenlenen Kitap ve Kültür Fuarının her ilkin olduğu gibi bazı eksiklikleri tabii ki vardı. Amma bu seneki Fuar çok mükemmel düzenlenmiş. Hele gençlerin ilgisini çekecek Renkli Şemsiyelerden ibaret meydan bir başka güzellik katmıştır. Bu seneki Fuarda Azerbaycan’ı temsilen değerli milletvekilimiz Dr. Ganire Paşayeva’nın katılması ve Fuara ayrı bir değer ve renk katması yıllara dayanan kardeşliğimizdir. İnşallah 3.Kitap ve Kültür Fuarında Müselman Türk Cumhuriyetlerinin hepsinin fuarda temsil olunmasını temenni ediyorum. Bir nesil okuyarak, araştırarak büyür ve gelişir. Eğer hedefimizde Üstadın düşlediği gibi Asım’ın nesli olmak varsa çok okumalı ve her kültüre ve araştırmalara açık olmalıyız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmakla emeği geçen herkese teşekkür ederiz ” - dedi.

1-20151124142603.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.