“ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZLA PLANLIYORUZ”

 “ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZLA PLANLIYORUZ”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 48. Meclis toplantısına katıldı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 48. Meclis toplantısına katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Şehrimizin geleceği açısından sivil toplum kuruluşlarımızla planlamalar yapmaktayız. Biz yeni büyükşehir olmamıza rağmen bu 3 yılda çok önemli projeleri harekete geçirdik.” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 48’nci Meclis toplantısı katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bugüne kadar hayata geçirilen projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Erkoç konuşmasında şunları dile getirdi: “Büyükşehir Belediyesi olarak biz, gözümüzün nuru olan bu şehre karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Çünkü omzumuzda ne kadar büyük bir vebal olduğunun bilincindeyiz. Biz icra makamındayız, bu şehrin geleceğiyle ilgili, şehrimizin daha yaşanabilir, daha mutlu, daha huzurlu bir il olması yolunda gecemizi gündüzümüze katarak gayret etmekteyiz. Tabi zaman zaman Yönetim Kurulu Başkanımızla, Meclis Başkanımızla da istişarelerde bulunmaktayız. Şehrimizin geleceği açısından sivil toplum kuruluşlarımızla planlamalar yapmaktayız.

img_1632-001.jpg

14 BİN 500 KİLOMETRE KARE HİZMET ALANI

Biz yeni büyükşehir olmamıza rağmen bu 3 yılda çok önemli projeleri harekete geçirdik. İl geneli hizmet alanımız 14 bin 500 kilometre kare, yani 225 kilometre de mahallemiz var. Sivas, Malatya, Kayseri sınırında yoğun bir şekilde nüfus var ve nüfusumuzun yüzde 45’i şehir merkezinde ama diğer yüzde 55’i ilçeler ve kırsaldaki mahallelerimizde. Ama hamdolsun bu bizim hizmet etme gayretimizi, motivasyonumuzu engellememekte.

Belediye Başkanı adaylığı sürecinde verdiği projelerin hayata geçirilmeye başlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç şunları söyledi: “Bu dönemde Kahramanmaraş’ta seçimlerde söz verdiğimiz projelerin bir hazırlık dönemi oldu. Bunların planlaması, projelerin gerçekleştirilmesi, proje ihalelerinin yapılması, proje süreçleri daha sonra inşaat ihalelerinin yapılması bunlar belirli bir süre almakta. Tabi biz bu süreçleri çok hızlı geçme gayreti içinde olduk. Hamdolsun 2016 sonu itibariyle de söz verdiğimiz işleri artık yapmaya ve bir kısmını da bitirmeye başladık.”

img_1634-001.jpg

Daha sonra Trabzon Caddesi, Teleferik, Yedi Kuyular Kayak Merkezi, Millet Parkı, Mili İrade Meydanı, Katlı Otoprak ve Rekreasyon alanları gibi projelerle ilgili konuşan Erkoç, bunlardan bir kısmının yılsonuna kadar bir kısmının ise 2018 yılı içinde bitirileceğini açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.