ŞEHRİN BÜYÜKLERİ KAHRAMANMARAŞSPOR İÇİN TOPLANDI

ŞEHRİN BÜYÜKLERİ KAHRAMANMARAŞSPOR İÇİN TOPLANDI
Kahramanmaraşspor ve geleceği için şehirde iş ve siyaset dünyası bir araya gelerek çözüm bulunması yolunda takımı masaya yatırdılar

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın uzun süredir yaptıkları görüşmeler sonucunda şehrin büyükleri Kahramanmaraşspor için bir araya geldiler.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında;

“TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un uzun süredir yaptığı girişim ve görüşmeler neticesinde büyük oluşum başladı. “Geçtiğimiz ay” içerisinde 3 kez Kahramanmaraşspor konusunda özel toplantılar yapıldı. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanının son 3 sezonu içinde barındıran kapsamlı mali raporlar toplantıya katılan herkes tarafından incelendi. Bu büyük dosyada her bir kuruşun hesabı detaylı bir şekilde raporlandı. Yapılan bütün gelir ve giderler, bütün harcamalar ve ödenen borçların tam listesi bu dosyada yer aldı.

Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantı da TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KMTSO Başkanı Sayın Serdar Zabun, KMTSO Meclis Başkanı Sayın Hanefi Öksüz, Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ahmet Duran Balsuyu, KMESOB Başkanı Sayın Ahmet Kuybu, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Sayın Fatih Mehmet Ceyhan yer aldılar. Yapılan bu son toplantıda Kahramanmaraşspor için “İSTİŞARE KURULU” oluşturulmasına ve bu kurul ile birlikte Kahramanmaraşspor’a sahip çıkılmasına karar verildi.

Bu İSTİŞARE KURULU, kulübün yönetimini şekillendirecek ve kulübün bütün kayıtları şeffaf bir şekilde bu kurul tarafından düzenli olarak incelenecektir. Bu İSTİŞARE KURULU’NUN oluşturulması ve sezon öncesi takıma gerekli olan maddi yardımların yapılması için gerekli olan çalışmaları yürütmesi için Sayın Valimiz Vahdettin Özkan, Tomsuklu OSB Başkanı Mahmut Arıkan’ı görevlendirmiştir.

Yapılan bu son toplantıda, Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bu İSTİŞARE KURULU’ndan takımla ilgili tüm işlemlerin kendisi ve birlikte kurulun onayı ile yapılmasını talep etti. Bu şekilde bilgi kirliliğinin ortadan kalkacağını ve şeffaf bir yönetim şeklinin ortaya çıkacağını ifade etti. Ayrıca aynı toplantıda Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’a bu güne kadar yürüttüğü mali disiplin anlayışı ve finansal başarı için ve takımla ilgili kurula sunulan 3 yıllık detaylı raporlar için şehrimizin büyükleri tarafından teşekkür edildi.

İSTİŞARE KURULU en kısa süre de kurulacak ve bu kurul şehrin tüm dinamiklerinin temsil edileceği Kahramanmaraşspor yönetimini oluşturacaktır. Ve bu yönetim basın toplantısı ile tüm kamuoyuna en kısa zamanda açıklanacaktır.

Oluşturulacak olan bu YENİ YÖNETİM şehrin tüm dinamiklerini temsil eden güçlü, şeffaf yapısı ve ortaya koyacağı hedef ve vizyonlarla Kahraman Şehrin Kahraman Takımının Bayrağını olması gereken burçlara dikecektir.

Bundan sonra taraftar olarak bizlere düşen görev, yalnızca ama yalnızca takımımızı desteklemektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Diyerek açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.