Şehrin Işıkları Fotoğraf Sergisi Büyük İlgi Görüyor

Şehrin Işıkları Fotoğraf Sergisi Büyük İlgi Görüyor
Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) tarafından “Şehrin Işıkları” temasıyla Türkiye çapında bu yıl 3.sü düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sona eren fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Bursalı...

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) tarafından “Şehrin Işıkları” temasıyla Türkiye çapında bu yıl 3.sü düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sona eren fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Bursalıların beğenisine sunuldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fotoğraf sergisi 8 Temmuza kadar açık olacak.

Sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında 1 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve yüzlerce fotoğrafçının gönderdiği 856 adet fotoğraf arasında dereceye giren birbirinden güzel fotoğraflar, Zafer Plaza AVM’ de düzenlenen sergide fotoğraf severlerle buluştu.

www.uedas.com.tr/sehrinisiklari adresine yüklenen fotoğraflar arasında yapılan değerlendirme sonucu dereceye giren ilk 50 fotoğraf, düzenlenen sergide Bursalılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını yapan UEDAŞ tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘şehir ve ışık’ temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girip sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar 1-8 Temmuz tarihleri arasında görülebilecek.

SERGİLEME DEVAM EDECEK

Sergiyi Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ile birlikte gezen Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mesut Efe şu bilgileri verdi: “Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz yarışmada yüzlerce fotoğrafçının gönderdiği birbirinden güzel fotoğrafları fotoğraf severlerle buluşturmaktan dolayı mutluyuz. 8 Temmuz tarihine kadar sürecek sergiye vatandaşlarımızın şimdiden göstermiş olduğu ilgi bizleri oldukça sevindirdi. Tüm Bursalıları bu güzel fotoğrafları yakından incelemeye davet ediyorum.”

Fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getireceklerini hatırlatan Mesut Efe, sergiyi Bursa’dan sonra Ankara ve firmanın hizmet bölgesi olan Balıkesir, Çanakkale, Yalova’daki sanatseverlerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

ŞEHRİN IŞIKLARI SERGİSİ ZAFER PLAZADA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.