Şehzadeler Belediyesi Bir Yılını Filmle Anlattı

Şehzadeler Belediyesi Bir Yılını Filmle Anlattı
Şehzadeler Belediyesi 1 yıllık hizmetleriyle ilgili tanıtım filmi hazırladı. Basın Merkezi tarafından hazırlanan 18 dakikalık filmde, belediyenin kuruluş sürecinden bugüne kadar yapılan hizmetler anla...

Şehzadeler Belediyesi 1 yıllık hizmetleriyle ilgili tanıtım filmi hazırladı. Basın Merkezi tarafından hazırlanan 18 dakikalık filmde, belediyenin kuruluş sürecinden bugüne kadar yapılan hizmetler anlatıldı.

2014 yerel seçimlerinde, şehzadeler halkının destekleriyle kurucu belediye başkanlığına seçilen Ömer Faruk Çelik, ekibiyle bir yıllık süre içerisinde bir yandan kuruluş zorluklarıyla mücadele ederken, bir yandan da şehrin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyor. Bir yıl gibi kısa bir sürede başarılı hizmetleriyle Manisalıların beğenisini kazanan Şehzadeler Belediyesi Basın Merkezi, belediyenin 1 yıllık çalışmalarıyla ilgili tanıtım filmi hazırladı. 18 dakikalık tanıtım filminde Şehzadeler Belediyesi’nin bir yıl içinde yapmış olduğu hizmetler görüntüleriyle birlikte anlatılıyor. Filmin başında da yeni kurulan Şehzadeler ilçesinin tanıtımı var. Filmin sonunda Başkan Çelik’in mesajına da yer verildi.

Geleceğin geçmişten daha güzel olacağını ifade eden Başkan Çelik, “Yaptıklarımız görevimizdi, asla kâfi görmüyoruz. Geçmişten geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Bütün çabamız, Şehzadeleri güzel bir geleceğe taşımak ve sizi mutlu etmek için… 365 günde temiz ve güler yüzlü bir belediye inşa ettik. Şundan emin olunuz, Allah’ın izniyle; “Şehzadelerin geleceği geçmişten daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Şehzadeler Belediyesi Basın Danışmanı Bilal Demir, tanıtım filminin Şehzadeler Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve You tube üzerinden izlenebileceğini söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.