Şehzadeler Güne Sabah Namazı İle Başladı

Şehzadeler Güne Sabah Namazı İle Başladı
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Sabah Namazında Buluşalım programı çerçevesinde Karaoğlanlı mahallesinde sabah namazına katıldı.

- Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Sabah Namazında Buluşalım programı çerçevesinde Karaoğlanlı mahallesinde sabah namazına katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının cemaatin sabah namazlarına katılımlarını arttırmak amacı ile başlatmış olduğu Sabah Namazında Buluşalım Programı Şehzadeler İlçe Müftülüğünce mahallelerdeki camilerde sürdürülüyor. Geçtiğimiz gün Karaoğlanlı mahallesinde düzenlenen programa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten destek geldi. Belediye Başkan yardımcısı İsmail Önal, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Başkan Danışmanları Haşim Yener Bilir, Bilal Demir, Ahmet Baydar ve daire müdürleri ile birlikte Karaoğlanlı mahallesindeki sabah namazı programına katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İlçe Müftülüğünün bu projesine destek olacağını ifade etti. Bu tür sabah programlarında vatandaşlarla sürekli bir araya gelme imkânı bulduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler İlçe Müftülüğümüz ile birlikte sabahları mahallelerimizde buluşuyoruz. Müftülüğümüzün programına biz de Şehzadeler Belediyesi olarak katılıyoruz. Bizim açımızdan da son derece faydalı programlar oluyor. Halkımızla, mahallemizin ileri gelenleriyle, sabah birlikte olmak, mahallemizin sorunlarını yerinde görmek çözümler üretmek, bizim açımızdan da son derece güzel bir çalışma oluyor. Değerli İlçe Müftümüze, değerli hemşerilerimize, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz zaten belediye olarak, güneş doğmadan mesaiye başlıyoruz. Bugün de burada başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte olmaktayız. Bu hafta içerisinde Hamzabeyli ve Karaoğlanlı mahallemizde hemşerilerimizle sabah birlikte olduk. Bütün arkadaşlarımıza emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve beraberindekilere teşekkür eden Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlatmış olduğu Sabah Namazında Buluşalım programı çerçevesinde bizlerde Şehzadeler İlçe Müftülüğü olarak ilçemizde belirlemiş olduğumuz camilerimizde projemizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile sabah namazına karşı bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Sağ olsun Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik beyde bizimle bu programlara katılmaya özen gösteriyor. Bu hassasiyetinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sabah namazlarının ardından gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın sofralarına da konuk oluyoruz. Bu nedenle sosyal birliktelikler için çok anlamlı oluyor. Sabah namazı programlarımızda sürekli olarak camide vatandaşlarımızla sohbet dini sohbetlerde bulunuyoruz. Dualar ediyoruz. Sabaha namazı programlarına halkımızın katılımları oldukça iyi. Sabaha namazında buluşalım programının ilçe genelinde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Namaz sonrasında vatandaşlarla kahvaltı yapan Başkan Çelik Şehzadeler Belediyesinin yeni onarım yaptığı muhtarlık binasında incelemelerde bulundu.

ŞEHZADELER GÜNE SABAH NAMAZI İLE BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.