ŞEKEROBA'YA ÇOK AMAÇLI PARK VE MESİRE ALANI YAPILIYOR

ŞEKEROBA'YA ÇOK AMAÇLI PARK VE MESİRE ALANI YAPILIYOR
Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba Mahallesinde çalışmalar devam ediyor.

Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba Mahallesinde çalışmalar devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Şekeroba Mahallesinin örnek mahalle olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasına şöyle devam etti.

Başkan Okumuş: “Şekeroba Mahallemize söz verdiğimiz gibi, şuan bulunduğumuz noktada güzel bir regresyon ve spor tesisleri projemiz var. 06 Mayıs’ta ihalesi yapılacak olan projede, bir adet halı saha, basketbol, voleybol sahaları, Fifa kriterlerine uygun suni çim futbol sahası ve ayrıca etrafındaki yaklaşık 400 dönümlük alanda da regresyon çalışmamız var.

Dere kenarındaki geniş alanı dozerlerle düzlettik. Şuan toprak çekiyoruz. Burası tamamen ağaçlandırılacak. İlerde piknik alanları, yürüyüş alanları, koşu alanları, bisiklet yollarıyla beraber güzel bir kompleks haline gelecek. Şehirde olması gereken tesisten hepsini Şekeroba Mahallemize yapmaya çalışıyoruz. Yine Şekeroba’nın merkezindeki dükkânlarının bir kısmını yıkılarak meydana dönüştürecek. Park ve meydan projemiz var. Pazar alanı yapmıştık, etrafının çevre düzenlemesi devam ediyor. Yine kapalı pazar alanın yanı başında üç dönümlük alana güzel bir park yapıyoruz. Yine yanı başında bir tane taziye evini iki aya kadar hizmete sokacağız. Yollarımızda çok az eksiğimiz kaldı. Asfaltlarıyla, parke yollarıyla, Şekeroba Mahallemiz, Türkoğlu’muzun en güzel Mahallesi konumuna gelecek.” dedi

18120311_1390282411024800_1296259341_o-1.jpg18159913_1390282421024799_1755751434_o-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.