Selçuk İnan: "Adımız Trabzon Mafyasına Çıktı"

Selçuk İnan: Adımız Trabzon Mafyasına Çıktı
Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, kendisi ve bazı takım arkadaşlarıyla ilgili ‘Trabzon Mafyası’ dendiğini ifade ederek, buna tepki gösterdi.Four Four Two Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Selçuk İnan...

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, kendisi ve bazı takım arkadaşlarıyla ilgili ‘Trabzon Mafyası’ dendiğini ifade ederek, buna tepki gösterdi.

Four Four Two Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Selçuk İnan, ligde geriye düştükleri dönemde takımı bir arada tutmak için çalıştıklarını belirterek, "Bunu yapmaya çalışırken adımız Trabzon mafyasına çıktı. Sürekli şampiyon oluyoruz ama iyi bir takım olduğumuza kimseyi inandıramıyoruz" dedi.

"HEP BİR TRABZON MAFYASI..."

Takım içindeki bazı isimlerle haklarında ortaya atılan iddialara tepki gösteren Selçuk, "Hep bir Trabzon Mafyası, Beyefendiler Masası, yerliler yabancılar kavgası. Bu kadar başarılı olan bir ekip nasıl aynı zamanda bu kadar takım olmaktan uzak kalabilir" diye konuştu.

"PRANDELLI DÖNEMİNDE YIPRANDIK"

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı, Cesare Prandelli döneminde yıprandıklarını ifade ederek, "Prandelli gittiğinde 1 puan farkla ikinci sıradaydık ama zihinsel olarak bitik durumdaydık. Çoğunluğu Türkler’den kurulu bir takımımız vardı ancak yabancı hoca bizden İtalyanca öğrenmemizi ve İtalyan stilinde oynamamızı bekliyordu" açıklamasını yaptı.

Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesiyle takımda huzur ortamını yakaladıklarını vurgulayan Selçuk İnan, 20. şampiyonluğun böylece geldiğini dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.