Selendi Esnafı Balkız’a ‘Seninleyiz’ Dedi

Selendi Esnafı Balkız’a ‘Seninleyiz’ Dedi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Zeynel Balkız, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Hasan Eryılmaz ile pazaryeri ve çarşı esnafı ziyareti gerçekleştirdi.İlk olarak Selendi ilçe teşkilatı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Zeynel Balkız, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Hasan Eryılmaz ile pazaryeri ve çarşı esnafı ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak Selendi ilçe teşkilatını ziyaret eden Balkız’ı Selendi İlçe başkanı Salim Çıplak karşıladı. Sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı ziyaret eden Balkız, programına sanayi esnafını dolaşarak devam etti. Balkız, kendisini ilgi ile karşılayan esnafın sorunlarını dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’le Selendi pazaryeri ve çarşı esnafını ziyaret eden Balkız esnaftan büyük ilgi gördü. Esnaflar, “İnşallah bizi orada daha iyi savunursunuz. Esnafın ve çiftçinin güçlü olmasını istiyoruz. Mazotun pahallılığından buğday ekemiyoruz” demesi üzerine MHP’nin çiftçiye yönelik vaatlerinden bahseden Balkız, “Mazot ucuzlayacak, girdilerden ÖTV bizim iktidarımızda kalkacak. Bu anlamda ciddi projelerimiz var. Yeter ki siz destek olun. Hırsızlar dışarıda yakalayanlar, hakim savcılar içeride. Adaleti yeniden tesis edeceğiz. Killikli hemşehriniz olarak sizin bu sorunlarınızı çözebilmek için bu yola çıktık. Bizimle yürümeye hazır mısınız?” şeklinde konuştu.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Balkız sanayi esnafından ‘Seninleyiz’ cevabını alarak büyük bir destekle buradan ayrıldı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) ADAYI ZEYNEL BALKIZ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN VE HASAN ERYILMAZ İLE PAZARYERİ VE ÇARŞI ESNAFI ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.