Selendi’ye 3'üncülük Kazandıran Badmintoncular Kaymakamı Ziyaret Ettiler

Selendi’ye 3üncülük Kazandıran Badmintoncular Kaymakamı Ziyaret Ettiler
Geçtiğimiz Hafta Badminton Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan 9-11 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda Ankara Sincan’da derece yapan Selendili sporcular kupa ve madalyaları ile birlikte İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli’yi makamında ziyaret ed

- Geçtiğimiz Hafta Badminton Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan 9-11 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda Ankara Sincan’da derece yapan Selendili sporcular kupa ve madalyaları ile birlikte İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli’yi makamında ziyaret ederek bundan sonraki turnuvada şampiyon olacaklarının sözünü verdiler.

Kerem Tutar, Utku Tatlı, Remzi Talha Aydın, Zekeriya Ay, Behiye Bodur, Sude Sarıdoğan, Fadime Metin, Tuğçe Damar ve Ravza Bodur'dan oluşan 9 kişilik oyuncu kafilesi ile Ankara Sincan’da yapılan yarışmalarda, Türkiye 3'üncülüğü kürsüsünde yer alarak Manisa ve Selendi’yi başarıyla temsil edip kupa ve madalya ile dönen Selendi Belediye Spor Badminton takımı Hocaları Okan ve Zeliha Demir ile birlikte İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli’yi makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Adnan Kılıç’ın da eşlik ettiği ziyaret, kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti. Çift kızlar müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olarak ilçeye bronz madalya kazandıran Ravza Bodur ve Sude Sarıdoğan, Kaymakam Hasan Meşeli'ye yanlarında getirdikleri kupa ve madalyaları gösterip bundan sonraki turnuvada şampiyon olacaklarını söylediler. Takımın hocaları Zeliha ve Okan Demir çifti ise, "Oyuncularımız artık öz güvenlerini kazandılar başarımız bundan sonra da artacak. Amacımız Türkiye Şampiyonluğu bunu da başaracak güçteyiz. 10 yıl önce başladığımız bu sporu yapacak kapalı spor salonumuz bile yoktu şimdi artık her şeyimiz var. Sporcularımız 10 yıl önce bu sporu bilmezken şimdi Manisa’yı temsil ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde araçtan indiğimiz anda sporcularımız sokakta bile oynar hale geldi. Bazen oluyor ki caddede bile oynarken orada bulunan halk bize bakıp takdir ediyor" dediler.

Okan Demir konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Daha önce kaymakamlık ziyaretimizde eski kaymakamız Yasin Ortakcı’ya sözümüz vardı. 'Derece yapıp döneceğiz demiştik' ancak kendisinin tayini çıkması nedeniyle bu derecemizi kaymamamız Hasan Meşeli’ye armağan ediyoruz. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne, Atatürk İlkokuluna ve 3 Eylül Ortaokuluna teşekkür ediyoruz."

Kaymakam Hasan Meşeli de, "Başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum. Bende bundan sonra onlarla birlikte olacağım. Sık sık onların antrenmanını izleyeceğim. Onların bu spora olan sevgilerine destek olacağım" dedi.

Öğrenciler kaymakam Meşeli'ye günün anısına hediye verirken Kaymakam Meşeli de öğrencilere çeşitli hediyeler vererek başarılarından dolayı teşekkür etti.

SELENDİ’YE 3'ÜNCÜLÜK KAZANDIRAN BADMİNTONCULAR KAYMAKAMI ZİYARET ETTİLER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.