Selim Kaymakamından Cumhuriyetle Yaşıt Vatandaşlara Ziyaret

Selim Kaymakamından Cumhuriyetle Yaşıt Vatandaşlara Ziyaret
Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Cumhuriyetin 91.yıl dönümü nedeni ile ilçe ve köylerinde yaşayan 91 yaşındaki vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

- Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Cumhuriyetin 91.yıl dönümü nedeni ile ilçe ve köylerinde yaşayan 91 yaşındaki vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Kaymakam Erdinç Dolu, berebarindeki Belediye Başkanı Coşkun Altun,Cumhuriyet Savcısı Hikmet Salman,İlçe Jandarma Komutanı Yzb Alican Arslan, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Yağdı ve ilçe nüfus müdürü Fazlı Kılıçkara birlikte 91 yaşını doldurmuş vatandaşlar bir araya geldi.

Dolu, ziyaret ettiği vatandaşlarla ile Cumhuriyet Bayramı konuştu. 91 yaşında ve üzerindeki vatandaşlar Kaymakam Dolu ve beraberindekilere Cumhuriyet Bayramı ile ilgili anılarını anlattılar.

Kaymakam Dolu ve beraberindekiler ziyaret ettikleri vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinlediler. Ziyaret sonrasında Erdinç Dolu ve beraberindekiler, 91 yaşındaki vatandaşlara günün anısına birer hediye verdi.

SELİM KAYMAKAMINDAN CUMHURİYETLE YAŞIT VATANDAŞLARA ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.