Selimşahlar’ın Çehresini Değişiyor

Selimşahlar’ın Çehresini Değişiyor
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Selimşahlar Mahallesi’nde yapılan çevre düzenlemesi ve refüj çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik, Selimşahlar Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar ile mahallenin çehresinin değişeceğini ifade etti.

- Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Selimşahlar Mahallesi’nde yapılan çevre düzenlemesi ve refüj çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik, Selimşahlar Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar ile mahallenin çehresinin değişeceğini ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi’nce Selimşahlar Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Işık Bayrıl ve Selimşahlar Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı’dan bilgiler aldı.

Selimşahlar Mahallesi’nde yapılan tüm çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bugün belediyemizi Selimşahlar Mahallemizde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yapılan çalışmalar nedeni ile başta park ve bahçeler müdürümüz ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalar ile Selimşahlar’ın çehresini değiştiriyoruz. Hizmet binamızın önünden başlayarak mahalle aralarına doğru çok ciddi düzenleme çalışmalarımız var. Belediye hizmet binamızın önünde yapacağımız yeşil alan çalışmaları devam ediyor. Bu alandaki çalışmalar bitince vatandaşlarımızın gelip rahatlıkla otura bilecekleri yepyeni bir alan olacak. Mahallemizin bazı noktalarında peyzaj çalışmalarımız yapılıyor. Mahalle girişinde bulunan refüjleri yeniliyoruz. Aynı zamanda mahallenin meydanında da ciddi bir düzenleme çalışması başlatıyoruz. Camimizin de çevresini düzenleyerek daha güzel bir hale getireceğiz. Selimşahlar Ertürk İlköğretim Okulu’nda da ciddi çalışmalarımız oldu. Şuanda da onu incelemek için okulumuzu da ziyaret ettik. Okul müdürümüz den ve mahalle muhtarımızdan da eksiklikler ile ilgili bilgiler aldık. Tespit ettiğimiz eksiklikleri de en kısa sürede tamamlayacağız. Okul yönetimi ve velilerimizin bizlerden istediği oturma banklarını belediyemizin ekipleri getirip montajlarını yaptılar. Daha önce okul yönetiminin bize iletmiş olduğu depoyu da belediye ekiplerimiz ivedilikle yapıp kullanıma hazır hale getirdiler. Ayrıca mahalle içerisinde atıl halde bulunan çocuk oyun parkını da en kısa sürede daha düzgün hale getirerek çocuklarımızın oynaya bileceği yeni oyun gruplarının montajını yaptırıp bu alanı da hizmete açacağız. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda Selimşahlar mahallemizde daha güzel bir görünüme kavuşacaktır” dedi.

Selimşahlar mahalle muhtarı Muammer Konyalı, Selimşahlar’a yapılan hizmetlerden dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

SELİMŞAHLAR’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.