Şemsettin Baş, Bursaspor'da

Şemsettin Baş, Bursasporda
Bursaspor'daki hedeflerini şampiyonluk olarak açıklayan Bursaspor Basketbol A Takım Teknik Sorumlusu Şemsettin Baş, karakteri sağlam oyuncuları tercih edeceklerini söyledi.

- Bursaspor'daki hedeflerini şampiyonluk olarak açıklayan Bursaspor Basketbol A Takım Teknik Sorumlusu Şemsettin Baş, karakteri sağlam oyuncuları tercih edeceklerini söyledi.

TOFAŞ Spor Kulübü ve A Milli Takım'ın efsane oyuncularından Şemsettin Baş, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle resmi imzayı attı. Törende konuşan Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, basketbol camiasının yakından tanıdığı ve oyunculuk döneminde gönüllere taht kurmuş bir isimle anlaştıklarını ifade etti.

Sezgin, birçok antrenör ile görüştüklerini belirterek, "Ancak hocamızla anlaştık. Başarılı olmak istiyoruz. İnşallah mahcup olmayacağız. Hedefimiz, Bursaspor markasına yakışır şekilde mücadele ederek, Bursaspor'a değer katmak. Bu sene 3. ligden başlayacağız ve adım adım birinci lige çıkmak istiyoruz. 600 bin liralık bütçemizin yüzde 90'lık kısmını sponsorlardan karşılayacağız. Yüzde 10'u Bursaspor karşılayacak" dedi.

"BURSASPOR'A BORCUMU ÖDEMEK İÇİN GELDİM"

Çiceği burnundaki teknik sorumlu Şemsettin Baş ise, "Bursaspor'un ve Bursa şehrinin ihtiyacı olan basketbol atılımını yaptığı için öncelikle başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Çok gururluyum. Bursa bana çok şeyler kattığı için bu görevi borç biliyorum. Bu borcu ödemek için görevi kabul ettim. Yolumuz çok uzun, zorlu ve zamanımız dar. Ama inşallah sene sonu bunu şampiyonlukla taçlandırıp, Bursaspor'u layık olduğu yerlere çıkarmak istiyoruz. Karakteri sağlam oyuncuları tercih edeceğiz, zamanımız dar. Diğer rakiplerimizin hepsi antrenmana bile başladı, biz daha transfere bile başlamadık. Ama tecrübemizi ve birikimimizi aktararak burada da başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

ŞEMSETTİN BAŞ, BURSASPOR'DA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.