Semt Polikliniği Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Semt Polikliniği Yeni Hizmet Binasına Taşındı
Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Semt Polikliniğini, mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait olan Abdurrahman Karaa Caddesi’ndeki Konak Rezidansa taşıdı.Daha önce Toplum Sağlığı Merkezi zemin...

Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Semt Polikliniğini, mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait olan Abdurrahman Karaa Caddesi’ndeki Konak Rezidansa taşıdı.

Daha önce Toplum Sağlığı Merkezi zemin katında hizmet veren polikliniklerimiz 600 metrekare bir alandan bin 400 metrekare alanda hizmet vermeye başladı.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. İsmail Zehir, “Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en rahat ve ulaşılabilirliği kolay bir biçimde yararlanmasını istiyoruz. Türkiye genelinden gelen hastalarımızın tedavisine bakan, 250 Yatak kapasiteli, yatak doluluk oranı %95 olan Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yatarak olduğu gibi, semt polikliniğinde ayaktan fizik tedavi hizmeti de vermektedir. Hastalarımıza çağdaş normlara uygun, fazlasıyla modern cihaz ve ekip olarak zengin donanımlı fizik tedavi merkezinde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla semt polikliniğimizi yeni yerine taşıdık. Daha önce ki semt polikliniğinde fiziksel mekanların yetersizliği nedeniyle fizik tedavi ve bazı rehabilitasyon hizmetlerini sunma imkanı bulamıyorduk. Semt Polikliniğimizin yeni yerinde, özürlü ve spastik çocukların tedavi alanları ve ekipmanları artırılarak, Serebral Palsi (CP) tedavi odası, CP’li çocuklarımıza oyun alanı, poliklinik odaları, egzersiz salonu ve fizik tedavi ve rehabilitasyon alanları düzenledik. Yeni Semt Polikliniğimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.Ayrıca çok önemli bir konuya daha değinmek istiyorum. Türkiye’de ilk defa Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak başlattığımız Serebral Palsi (CP’Lİ) hastalara, evlerinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti vermeye başladık" diye konuştu. (EFE)

YONCALI FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ SEMT POLİKLİNİĞİ YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.