Sen Misin Dindar Olan !

Sen Misin Dindar Olan !
Dindarlığa yönelince adeta linç edilmek istenen Tuğçe Kazaz, “Deneyimlediğim kadarıyla namaz ve faydalarını anlatmış olmam sizi neden bu kadar rahatsız etti. Sanki cinayet işlemişim gibi fütursuzca sa...

Dindarlığa yönelince adeta linç edilmek istenen Tuğçe Kazaz, “Deneyimlediğim kadarıyla namaz ve faydalarını anlatmış olmam sizi neden bu kadar rahatsız etti. Sanki cinayet işlemişim gibi fütursuzca saldırıyorsunuz ama ne yaparsanız yapın beni yolumdan döndüremezsiniz” dedi.

Kendisine sarf edilen küfür ve hakaretlere Twitter hesabından yanıt veren eski manken Tuğçe Kazaz, maruz kaldığı linç kampanyasına tepki gösterdi. Kazaz, “Küfür edenler unutmayın ki sizlerin de eşleriniz, bacılarınız var ve kötü söz sahibine aittir. Sizler çok laik ve demokrasiden yanasınız ya. Bana fütursuzca saldıracağınıza bence seçilerek gelmiş ve ailesiyle birlikte anti-demokratik uygulamalar sonucu baskı ve tehditler ile yıldırılmaya çalışılan ve buna maruz bırakılan, Şişli Belediye Başkanının bu durumuna müdahale edemeyecek kadar pasif olan Sn.Kılıçdaroğlunu da bu düştüğü durumdan kurtarmak için lütfen tweetlerinizi Pensilvanya’ya atın da belki bu işe el atarlar da başkanı düştüğü bu durumdan kurtarmak için hayırlı bir işe vesile olmuş olursunuz... “ ifadelerini kullandı.

“YOLUMDAN DÖNDÜREMEZSİNİZ”

“Sizden ricam benimle uğraşmaktan vazgeçin” diyen Tuğçe Kazaz, şöyle devam etti:

“Deneyimlediğim kadarıyla namaz ve faydalarını anlatmış olmam sizi neden bu kadar rahatsız etti. Sanki cinayet işlemişim gibi fütursuzca saldırıyorsunuz.ama ne yaparsanız yapın beni yolumdan döndüremezsiniz... Siz ne kadar rahatsız olsanız da bildiğim, deneyimlediğim ve keşfettiğim tüm gerçekleri paylaşmaya devam edeceğim... Amacım CHP değil, sadece din ve ülke düşmanlığı yapan paralel yapıyla birleşmelerini ve baskıcı zihniyetlerini eleştiriyorum. Çünkü beni eleştirmek yerine küfür edenler, o baskıcı zihniyetin ürünü olduğu için eleştiriyorum. Ve benim de hayatımda yaptığım bir çok hatayı, marifetmiş gibi bana empoze eden o zihniyet olduğu için eleştiriyorum. Ve dilerim ki çok geç olmadan, siz de doğrusal bir bakış açısıyla bakıp bunu fark edersiniz...”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.