"Sen nasıl tabutlara sığdın aşkım”

"Sen nasıl tabutlara sığdın aşkım”
Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin helallik alınmak için baba evine getirilen naaşını gören eşi Seher Üye, "Ben seni yere göğe sığdıramadan...

Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin helallik alınmak için baba evine getirilen naaşını gören eşi Seher Üye, "Ben seni yere göğe sığdıramadan sen nasıl tabutlara sığdın aşkım" diye ağıt yakarak gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Üye'nin naaşı son yolculuğuna uğurlanmak için dün gece getirildiği Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgundan alınarak Fatih Mahallesindeki baba evine getirildi. 112 Acil Servis ambulansı ve kalabalık bir konvoy eşliğinde baba ocağına getirilen şehidin naaşını burada ailesi, yakınları ve komşuları karşıladı. Şehidi taşıyan ambulansın görüldükten sonra ailesinin feryatları yürekleri dağlarken, şehidin eşi Seher Üye'nin ise "Ben seni yere göğe sığdıramadan sen nasıl tabutlara sığdın aşkım" diye ağıt yakması ise herkesi gözyaşlarına boğdu. Şehidin cenazesi tekbir sesleri arasından helallik alındıktan sonra cenaze töreninin düzenleneceği kent merkezindeki Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camine getirildi. Silah arkadaşlarının omuzlarından camiye getirilen şehit Üye'nin naaşı daha sonra burada hazırlanan musalla taşına konuldu. Aile üyeleri ise tabutun başında bekleyerek gözyaşı döktüler.

Şehit Üye'nin naaşının öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.