Şener'den 'Basın Bayramı' Mesajı

Şenerden Basın Bayramı Mesajı
AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının Yıl Dönümü "Basın Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şener, "Gelişmiş demokrasilerin özünde ö

- AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının Yıl Dönümü "Basın Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şener, "Gelişmiş demokrasilerin özünde özgür, tarafsız haber alma ve eleştirme özgürlüğünün yanında sağduyulu basın kurumları hayati önem taşımaktadır."dedi.

Şener mesajında şu görüşlere yer verdi;"Hükümet olarak bugüne kadar demokrasinin standartlarını yükseltmek amacıyla büyük reformlar geliştirmenin yanında basın organlarının daha özgür bir ortamda görevlerini yapmaları gayreti içinde olduk. Hak ve özgürlüklerin gelişmesi için adımlar atmayı sürdüreceğiz. Ülkemizin demokratikleşme yolunda gelişmeler sağlandıkça basınımızda özgür yayınını sürdürecek, şeffaf bir ülke olma yolunda ilerleyeceğiz. Gelişmiş demokrasilerin özünde özgür, tarafsız haber alma ve eleştirme özgürlüğünün yanında sağduyulu basın kurumları hayati önem taşımaktadır.Bu duygu ve düşünceler ile 24 Temmuz Basın Bayramını tebrik ediyor, basın meslek ilkeleri doğrultusunda yayın yapan, demokrasinin gelişmesine katkı sağlayan değerli basın mensuplarının da Basın Bayramını kutluyorum."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.