Senkronize Yüzme Milli Takımı, Helsinki’ye Hazırlanıyor

Senkronize Yüzme Milli Takımı, Helsinki’ye Hazırlanıyor
Senkronize Yüzme Milli Takımı, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılacak FINA Dünya Gençler Sekronize Yüzme Şampiyonası'na Ordu’da sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

- Senkronize Yüzme Milli Takımı, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılacak FINA Dünya Gençler Sekronize Yüzme Şampiyonası'na Ordu’da sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

30 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde Helsinki’de düzenlenecek şampiyonaya 10 sporcuyla katılacak olan ve Ordu’da Olimpik Yüzme Havuzu’nda Milli Takım Antrenörü Cüneyt Şipal ile antrenör Natalia Maschuk eşliğinde hazırlanan Senkronize Yüzme Milli Takımı, tekler ve çiftler yarışlarının yanı sıra takım kategorisinde de ilk kez dünya şampiyonasında boy gösterecek.

Senkronize Yüzme Mili Takımı oyuncularından Öykü Evliya, Ordu’da uzun ve yorucu bir hazırlık yaptıklarını ve takım olarak çok iyi olduklarını belirtti. Öykü Evliya, “Helsinki’de dereceye girmek ve başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ay-yıldızlılar, 27 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan hazırlıklarını tamamladıktan sonra 28 Temmuz Pazartesi günü Helsinki'ye hareket edecek.

Rus Natalia Mashchuk'un başantrenörlüğünde şampiyonada yarışacak sporcular şöyle:

"Öykü Evliya, Dilay Horasan, Ebru Mina Turhan, Hande Yıldız, Melike Turgut, Mısra Gündeş, Öykü Halis, Selin Ünser, Yaren Zeynep Uğuz, Defne Bakırcı."

SENKRONİZE YÜZME MİLLİ TAKIMI, HELSİNKİ’YE HAZIRLANIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.