Serbest Bırakılan Emniyet Mensupları Açıklama Yaptı

Serbest Bırakılan Emniyet Mensupları Açıklama Yaptı
Paralel yapıya yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve mahkeme tarafından serbest bırakılan emniyet mensuplarından Serdar Güldalı, “Şuana kadar vatanımıza hizmet ettik. Bundan sonra da hizmet edeceğiz, vatanımızı böldürmeyeceğiz” dedi.

- Paralel yapıya yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve mahkeme tarafından serbest bırakılan emniyet mensuplarından Serdar Güldalı, “Şuana kadar vatanımıza hizmet ettik. Bundan sonra da hizmet edeceğiz, vatanımızı böldürmeyeceğiz” dedi.

Paralel yapıya yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve mahkeme tarafından serbest bırakılan emniyet mensupları Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi önünde açıklama yaptı. “Bundan sonra ölene dek vatanımıza hizmet edeceğim” diyen emniyet mensubu Ahmet Öztürk, “Bizlerin burada arkadaşlarımızın içeride olması çok buruk. İnşallah en kısa sürede onları da aramızda görmeyi arzularız” dedi.

Serdar Güldalı ise bugüne kadar vatan için, millet için çalıştıklarını belirterek, "Çoluk çocuğumuz bizi göremiyor diye ağladı. Bu vakte kadar bir hukuksuzluk yapmadık. Arkadaşlarımızın içeride olması bizi üzüyor. Biz içeride onlarla beraber olmak isterdik. Onlar da suçsuz çünkü. Bundan sonrada hizmet edeceğiz, vatanımızı böldürmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Mahkemede işlemleri süren İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse’nin annesi Menşure Köse ise, gelininin oğluyla görüşmesine izin verilmediğini belirterek, “Bunlar 'her zaman dimdik ayaktayız, hiçbir şeyden de pişman değiliz' diyorlar. Canı sağ olsun. O dimdik ayakta. O da, arkadaşları da dimdik ayakta. Onlar gibi eğilerek, büzülerek gezmiyor. Ben de dik duruyorum. Herkesin anne babası dimdik duruyor. İsterse tutuklasınlar, onlar gülüyor, onların haline gülüyor. Varsa suçları göstersinler” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.