SERDAR ERDOĞANYILMAZ TÜRKOĞLU’NDA

SERDAR ERDOĞANYILMAZ TÜRKOĞLU’NDA
Ak Parti aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz Türkoğlu ilçesinde Belediye başkanı Osman Okumuş ve Teşkilatı ziyaret ederken, dedesi merhum Ali Arif Çitiloğlu hocanında mezarını ziyaret etmeyi unutmadı

Ak Parti aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz Türkoğlu ilçesinde Belediye başkanı Osman Okumuş ve Teşkilatı ziyaret ederken, dedesi merhum Ali Arif Çitiloğlu hocanında mezarını ziyaret etmeyi unutmadı

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi, Hukukçu, Serdar Erdoğanyılmaz, Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş , Ak Parti Türkoğlu ilçe Başkanı Mehmet Ali Şen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

     Belediye Başkanı Osman Okumuş: “ Köşe Yazarı, İnşaatçı, Hukukçu, televizyoncu Serdar Erdoğanyılmaz ağabeyimizi biz yakinen tanıyoruz..

     İlçemizin yetiştirdiği Çitil Hoca, Ali Arif Çitiloğlu hoca efendinin torunu olan Serdar Erdoğanyılmaz Türkoğlu kökenli Ak Parti Aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz ağabeyimizi elbette destekleyeceğiz,” dedi.

     Dedem: Ali Arif Çitiloğlu, Çitil hoca efendi 1947 yılında vefat etti, evimiz Köprü başında orada yani dedemin evi yaşı 60’ın üzerinde olan Türkoğlu halkı Çitil Hoca’ın evini bilir, bizim çocukluğumuzda burada geçti..

erdoganyilmaz-okumus-(1).jpg

     Babam Türkoğlu Maliyesinde, Annem Sağlık ocağında çalışıyordu dolayısı ile bizi herkez burada tanır.. ama bizdeki eksiklik şehir merkezine 30 km. uzaklıkta ki Türkoğlu ile son dönem çok gelip gidemedik..

     Dedem, Çitil hoca mezarı Türkoğlu mezarlığındadır,” ailemiz burada ben hem merkezin hemde Türoğlunun miletvekili adayım,” dedi.

     Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Belediye başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyelerini ziyaretten sonra : ak Parti ilçe yönetimini ziyaret ederek hoş sohbet ettiler..

    citil-hoca-(1).jpg

SERDAR ERDOĞANYILMAZ DEDESİNİN MEZARINI ZİYARET ETTİ

 

Öte yandan  Osmanlı- Cumhuriyetin ilk yıllarında Türkoğlu fetva makamı olan Çitil hoca efendi (Ali Arif Çitiloğlu) torunu Serdar Erdoğanyılmaz, dedesinin mezarını ziyaret ederek dua etti.

     Andırın’dan Türkoğlu ilçesine gelen Çitil hoca efendi, uzun yıllar Türkoğlu ilçesinde bugünkü mevki olarak müftülük görevini yapan alim bir zat iken 1947 yılında vefat eden Çitil Hoca efendinin ismi Türkoğlu ilçesinde bir çok gençte yaşatılıyor..

     Ali Arif Çitiloğlu hoca efendi – Çitil Hoca mezarını ziyaret eden Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz: “Benim Annem Türkoğlu’dan Babam Maliye Memuru olarak ebe olan annemle burada evlenmişler bizim çocukluk yıllarımız burada geçti.  

     Dolayısı ile 1947 den beri sadece bayramlarda, yolumuz Türkoğlu’na düştüğü zaman dedemi ziyaret eder Fatihasını gönderi dua eder gideriz, Türkoğlu Mezarlığında bulunan dedemi bugünde ziyaret ederek Fatiha’sını okuyorum” dedi.

citil-hoca-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.