Serdar Yıldız, İlçe Başkan Yardımcılığı Görevinden İstifa Etti

Serdar Yıldız, İlçe Başkan Yardımcılığı Görevinden İstifa Etti
Malatya Battalgazi Merkez İlçe Başkan yardımcılığından istifa eden Serdar Yıldız, MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.MHP Milletvekili Aday Adayı Serdar Yıldız, “Şerefle ve gururla görev...

Malatya Battalgazi Merkez İlçe Başkan yardımcılığından istifa eden Serdar Yıldız, MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP Milletvekili Aday Adayı Serdar Yıldız, “Şerefle ve gururla görev yaptığım Battalgazi Merkez İlçe Başkan yardımcılığından MHP Milletvekilliği aday adaylığım dolayısıyla istifa ettim. Şerefli ve kutlu yolda şahsıma olan teamül ve desteklerden dolayı başta MHP camiası ve ülkücü camiaya şahsım ve beni bu kutlu yolda destekleyen ailem adına saygılar sunarım. Ülkenin içerisinde olduğu bu olağan üstü durumda başta Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye ve kutsal davama bağlılığımın bir nişanı olarak aday olayım veya olamayayım elimden gelen tüm çabayı göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. 1 Kasım seçimlerini önce ülkemize, sonrasında tüm ülkücü camiaya huzur ve barış getirmesi dilerim” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.