Serdivan Belediyesi Ygs-lys Kursu Açıyor

Serdivan Belediyesi Ygs-lys Kursu Açıyor
Serdivan Belediyesi, öğrenci ve velilerin taleplerini dikkate alarak 9-10-11 ve 12. sınıflar ile mezun öğrencilerin de faydalanabileceği ücretsiz YGS-LYS kursu düzenliyor.

- Serdivan Belediyesi, öğrenci ve velilerin taleplerini dikkate alarak 9-10-11 ve 12. sınıflar ile mezun öğrencilerin de faydalanabileceği ücretsiz YGS-LYS kursu düzenliyor.

Serdivan Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleyeceği kurslarda eğitim hafta sonları Sakarya Anadolu Lisesi’nde verilecek. Kayıt yoğunluğuna göre ilçedeki diğer liselerde de kurs açılabilecek. 1 Kasım 2014 ve 7 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek kurslarda sınıflar; okul sınıfı ve branşlara göre belirlenecek. Kursta, YGS ve LYS’ye yönelik bütün derslerde eğitim verilecek. Belirli aralıklarla Seviye Tespit Sınavlarının da yapılacağı kurslarda devam zorunluluğu şartı aranacak. Ücretsiz YGS - LYS kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile ilçedeki lise müdürlüklerine 31 Kasım’a kadar müracaat etmeleri gerekiyor.

SERDİVAN BELEDİYESİ YGS-LYS KURSU AÇIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.