Serhat Ardahan Spordan Başkan Köksoy’a Ziyaret

Serhat Ardahan Spordan Başkan Köksoy’a Ziyaret
Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Serhat Ardahan spor kulübü yöneticileri ve sporcuları Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u makamında ziyaret ettiler.

- Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Serhat Ardahan spor kulübü yöneticileri ve sporcuları Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Serhat Ardahan spor kulübü yönetiminin ve oyuncularının kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulübün başarılı çalışmalar yaptığını belirtti. Köksoy, Ardahan'ın özlemini duyduğu başarıları yakalayacak bir kulüp olmak için gereken her şeyin yapılması gerektiğini söyledi. Başkan Köksoy, Ziraat Türkiye Kupasında alınan yenilgiye rağmen futbolcuların üstün performans sergilediğini ifade ederek, bundan sonra önümüzdeki maçlara bakmalıyız dedi. Bir şehrin tanıtımı anlamında sporun büyük katkılarının olduğunu söyleyen köksoy, kentin geleceği, tanıtımı açısından en önemli unsur. Bu nedenle alacağınız galibiyetler çok önemlidir. Ben şimdiden hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. dedi.

Ziyaret sonrası futbolcular ve yöneticiler, Başkan Köksoy ile hatıra fotoğraf çekildiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.