Serik Köy Yollarında Sıcak Asfalt Çalışması

Serik Köy Yollarında Sıcak Asfalt Çalışması
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki yol çalışmaları sürüyor.

- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki yol çalışmaları sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla Serik ilçesine bağlı Kayaburnu, Karıncalı, Çanakçı, Berendi, Zırlan, Büyüş ve Yanköy mahalleleri grup yolları sıcak asfaltla kapladı.Yaklaşık 7 kilometrelik bağlantı yolunda süren çalışmalarda 10 bin ton sıcak asfalt kullanılacağı belirtilirken, eskiyen ve yıllardır yama ile onarılan yolları ilk kez kaliteli sıcak asfaltla kaplanan köylüler Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli, çalışmaları yerinde inceledi. İsa Akdemir, ekiplerin Antalya’nın her noktasında çalışma yaptığını belirterek, “Köylere sıcak asfalt hizmetine Korkuteli Güzle köyünden başlatmıştık. Şimdi Serik’te sürdürüyoruz. Serik’te mahalleye dönüşen bu köyler ilk kez sıcak asfaltla buluşuyor. Bu yolu kullanan köy ahalisine bundan güzel hizmet olmaz. Sekiz mahalleye hizmet veren bu yolu tamamladıktan sonra diğer ilçelerimizdeki mahalle yollarında da çalışmalarımıza soluk almadan devam edeceğiz. Öte yandan köy yollarında sathi kaplama asfalt çalışmalarımızda aralıksız sürüyor” dedi.

İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Bütünşehir Yasası ile hizmetlerin daha hızlı hayata geçtiğine değinerek, şunları söyledi:

“Halk gördü ki, bu yasayla hizmet köylere, mahallelere eskisinden daha hızla geliyor. Hizmeti halkın ayağına kadar götürmekten vazgeçmeyeceğiz. Bütünşehir Yasası’nın mimarı olan Başkanımız Menderes Türel, taşradaki bozuk ve bakımsız kalmış, ulaşımda güçlük çekilen yolların hızla yapılması için emir verdi. Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın desteğiyle bu işi sürdürüyoruz. Ekiplerimizin başında bulunan Serik İlçe Koordinatörümüz Ramazan Etli’ye de teşekkür ediyorum.”

İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir'le görüşen Karıncalı Mahallesi Muhtarı Zafer Yılmaz ve Çanakçı Mahallesi Muhtarı Süleyman Yağcı da halkın çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalleleri adına Başkan Türel’e teşekkürlerini ilettiler.

SERİK KÖY YOLLARINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.