Serkan Çağrı, Halil Necipoğlu’nu Konuk Etti

Serkan Çağrı, Halil Necipoğlu’nu Konuk Etti
Eyüp’te düzenlenen “Serkan Çağrı ile Haliç Buluşmaları” programına konuk olan ünlü ilahiyatçı ve sanatçı Halil Necipoğlu, Serkan Çağrı ile birlikte unutulmaz dakikalar yaşattı.Eyüp Kültür Sanat Merke...

Eyüp’te düzenlenen “Serkan Çağrı ile Haliç Buluşmaları” programına konuk olan ünlü ilahiyatçı ve sanatçı Halil Necipoğlu, Serkan Çağrı ile birlikte unutulmaz dakikalar yaşattı.

Eyüp Kültür Sanat Merkezi’ndeki programda, klarnet sanatçısı Serkan Çağrı’nın bu ayki konuğu, ünlü ilahiyatçı ve sanatçı Halil Necipoğlu oldu. İki sanatçı sohbetler eşliğinde harika bir müzik ziyafeti sundu.

Çağrı ve Necipoğlu ikilisi, içerisinde Arapça ve Türkçe eserlerin bulunduğu ilahi, kaside ve şarkı formundaki parçalarla kendilerini dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Programın sonunda Serkan Çağrı, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a, Eyüp’te yaptığı çalışmalardan ve düzenlenen bu tür etkinliklerle sanata ve sanatçılara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın da, “Serkan Çağrı ile Haliç Buluşmaları” programını izleyenler arasındaydı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.