Ses Ve Nefes Mamak Kültür Merkezi’nde Buluşuyor

Ses Ve Nefes Mamak Kültür Merkezi’nde Buluşuyor
Mamak Belediyesi Kültür Merkezi (MKM) tarafından yürütülen enstrüman kursları yoğun talep görüyor. Ney, ud, saz ve keman gibi enstrümanlarda kendini geliştirmek isteyen Mamaklılar MKM enstrüman kursla...

Mamak Belediyesi Kültür Merkezi (MKM) tarafından yürütülen enstrüman kursları yoğun talep görüyor. Ney, ud, saz ve keman gibi enstrümanlarda kendini geliştirmek isteyen Mamaklılar MKM enstrüman kurslarından faydalanıyor. Enstrüman kurslarına her yaş gurubundan sanatsever Mamaklı faydalanabiliyor. Son derece yoğun talebin olduğu enstrüman kurslarında dersler profesyonel hocalar eşliğinde yapılıyor. MKM bünyesinde verilen kurslardan kendisini geliştirmek isteyen her vatandaşın ücretsiz olarak faydalandığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Yeteneklerini, hobilerini geliştirmek isteyen herkesi MKM’ye bekliyoruz. Mamak Kültür Merkezi çatısı altında bir çok kurs organize ediliyor. Yedisinden yetmişine herkesi kapsayan bu kurslardan vatandaşlarımız ücretsiz olarak faydalanıyor” dedi.

TALEP SÜREKLİ ARTIYOR

Geçtiğimiz yıl yaklaşık bin kursiyerin faydalandığı enstrüman kurslarında gençler daha çok saz, ney ve keman kurslarını tercih ediyor. Genelde hafta sonu yapılan kurslar yaz dönemlerinde öğrencilerin taleplerine göre hafta içerisine de çekilebiliyor.

MAMAK BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ (MKM) TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ENSTRÜMAN KURSLARI YOĞUN TALEP GÖRÜYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.